News

Ce averi au miniștrii din guvernul Nicolae Ciucă! Cine este cel mai bogat om propus de liberali

Ce averi au miniștrii din guvernul Nicolae Ciucă și cine este cel mai bogat om al liberalilor din acest cabinet
25.10.2021 | 13:10
Ce averi au ministrii din guvernul Nicolae Ciuca Cine este cel mai bogat om propus de liberali
Averi impresionante pentru oamenii propuși de PNL. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Partidul Național Liberal s-a dat peste cap să-și păstreze guvernarea, deși a schimbat partenerul de coaliție din mers. Înțelegerea inițială cu USR a căzut după ce oamenii lui Dacian Cioloș au întors armele. Îndepărtarea lui Stelian Ion s-a dovedit a fi prea mult pentru useriști, însă liberalii se laudă că au aterizat în picioare.

La adăpostul lui Nicolae Ciucă, PNL încearcă acum să reconstruiască Executivul. Liberalii vor să facă acest lucru având supremație. Un singur minister urma să ajungă inițial la UDMR, în rest toate portofoliile rămâneau în dreptul lor. Negocierile par a fi însă ceva mai dure.

ADVERTISEMENT

Ce averi au miniștrii din cabinetul Nicolae Ciucă!

FANATIK a scris AICI despre averea pe care o are Nicolae Ciucă. Premierul desemnat nu a rupt norii atunci când și-a trecut în revistă banii și proprietățile, dar pare să aibă un trai liniștit. Atât el, cât și soția încasează pensii frumoase de la MApN.

Nelu Tătaru se întoarce în fruntea Ministerului Sănătății după ce a coordonat instituția în momente și mai grele. A fost cel care a apelat la armată pentru restabilirea ordinii în câteva spitale.

ADVERTISEMENT

Deține două imobile, unul în București de aproape 100 de metri pătrați și unul în Iași. Și acesta este destul de mare, având o suprafață de 83 metri pătrați. Și cam aici se termină lista pentru că Tătaru nu a notat alte bunuri precum autovehicule sau bijuterii.

Are trei conturi, două în lei, în valoare de 151.840,71 și respectiv 139.209,22, precum și unul în euro, de 5.456 de euro.

ADVERTISEMENT

Dacă ne raportăm la Dan Vîlceanu, cel care ar urma să conducă Ministerul Finanțelor, atunci trebuie să știți că acesta deține titluri de stat în valoare de 731.501,00 lei. De asemenea, liberalul mai are patru terenuri, cel mai mare având o suprafață de 21.063 mp, în comuna Runcu, județul Gorj, dar și trei imobile, două în județul Gorj și unul în Timiș.

La ultima declarație de avere a trecut salariul de la Camera Deputaților, dar și pe cel de profesor și suma de 41.535,09 RON într-un cont deschis la Unicredit Bank și 29.959,48 RON la Banca Transilvania. Conduce un BMW Seria 5, din anul 2011.

ADVERTISEMENT

Câți bani au liberalii care vor conduce ministerele

Sorin Cîmpeanu va conduce în continuare Ministerul Educației. Deține un teren de 1.479 de metri pătrați în orașul Otopeni. Mai are un apartament achiziționat în 2008 și o casă cu o suprafață utilă de 486 mp, în Otopeni. A notat în declarație trei mașini, o Dacia din 1980, un Fiat din 1973 și un BMW din 2013.

Rareș Bogdan ar fi surpriza cabinetului Ciucă. Acesta va prelua Ministerul Apărării. Are în conturi aproximativ 60.000 de euro și un teren intravilan în Alba-Iulia de 9.100 mp și altul în Voluntari de 2.349 mp. De asemenea, europarlamentarul mai deține un apartament de 100 metri pătraţi în Cluj-Napoca şi o casă de 321 metri pătraţi amprenta la sol în Voluntari.

Averea acestuia nu se termină aici. Fostul jurnalist are și o colecţie de tablouri în valoare de 200.000 de euro, dar și ceasuri de 200.000 de euro, bijuterii de 150.000 de euro şi argintărie de 15.000 de euro. În declarația de avere publicată înaintea europarlamentarelor, Rareș Bogdan a trecut și datorii la bănci de 349.244 de euro.

Lucian Bode a intrat în primul eșalon al liberalilor și va conduce Ministerul de Interne potrivit ultimei organigrame. Acesta are două imobile, unul de 335 de mp în Sălaj, și altul în Cluj de 55 de mp, în coproprietate cu soția.

Deține și un Volvo din 2012, după ce Mercedesul din 2016 l-a vândut pentru 3500 de euro. Bode are și cinci credite ipotecare la diferite bănci, toate în valoare de aproximativ 130.000 de lei.

Deputatul Cătălin Predoiu nu are nicio casă sau teren în proprietate. Cel puțin așa se arată în ultima declarație de avere a celui care va prelua Justiția. Deține un autoturism Honda, dar și ceasuri în valoare de 5.000 de euro și obiecte de artă, tablouri și cărți în valoare de 10.000 de euro.

Bogdan Aurescu se va ocupa de Externe. Nu are terenuri, dar a notat în declarație trei apartamente în București. Are și un autoturism Mini Couper cumpărat în 2018 și peste 450 de mii de lei și 100 de mii de euro în bănci. A bifat și un credit scandent în 2041.

Ce case și câte conturi au în bănci miniștrii PNL-ului

Poreclit baronul de Prahova, Iulian Dumitrescu deține două apartamente în București cumpărate în 2004 și 2008 și un Land Rover. Are și două terenuri care i-au adus venituri serioase. Unul dintre ele este lângă București, în comuna Berceni, iar celălalt în Răzvad, județul Dâmbovița. Din chirie și vânzare a scos pe ele un milion de euro. Ar urma să preia Transporturile.

Ministerul Energiei îi va fi repartizat lui Virgil Popescu, cel care deţinea conform ultimei declarații de avere 16 terenuri, două case, 16 conturi şi depozite bancare, dar şi acţiuni la mai multe companii

Raluca Turcan își va continua mandatul de la Ministerul Muncii. Aceasta deține un teren agricol în Constanța de 3.000 de metri pătrați. Mai are un teren extravilan în Ilfov și un apartament în Sibiu. A notat și bijuterii în valoare de 12.000 de euro și conduce o mașină Toyota. Spune că are o datorie la bancă de 19.580 de lei.  A declarat însă alături de soțul ei nu mai puțin de 12 conturi în bancă.

Cristian Bușoi se va ocupa de Ministerul Fondurilor Europene. Despre el presa a notat în trecut că a reușit să câștige și 40 de mii de euro pe lună de la Parlamentul European.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO