ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Ce BALON de AUR! Fanele lui Zlatan au ÎNNEBUNIT

Zlatan Ibrahimovici confirmă că este unul dintre cei mai în formă atacanţi ai momentului în Europa, reuşind un gol splendid contra Bastiei în prima liga franceză, dar şi miercuri, în Liga...
Autor: Vasile Pârvan | 24.10.2013 | 13:45
Ce BALON de AUR! Fanele lui Zlatan au ÎNNEBUNIT

Zlatan Ibrahimovici confirmă că este unul dintre cei mai în formă atacanţi ai momentului în Europa, reuşind un gol splendid contra Bastiei în prima liga franceză, dar şi miercuri, în Liga Campionilor, la Bruxelles! (VEZI VIDEO)

Ibrahimovici ne-a obişnuit de-a lungul timpului cu execuţiile sale magistrale, dar parcă reuşitele contra Bastiei şi Anderlecht au reuşit să le întreacă pe toate celelalte. Atacantului lui PSG a marcat goluri fenomenale, cu călcîiul, pe spate, lăsându-i mască pe fundaşii adverşi şi stîrnind nebunia comentatorilor partidei. Fotbalistul a stîrnit nebunia totodată şi în rîndul femeilor.

 

Una dintre fanele fotbalistului a postat pe un site de socializare o poză în care şi-a arătat formele de dragul lui Zlatan. Frumoasa a avut şi un mesaj pentru fotbalist: “Zlatan, balonul de aur e AL TĂU!”.

balon zlatan

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!