Life

Ce bărbați îi plac lui Sindy de la Survivor România. Mama Războinicei, dezvăluiri intime la TV

01.04.2021 | 16:58
Ce barbati ii plac lui Sindy de la Survivor Romania Mama Razboinicei dezvaluiri intime la TV
Ce bărbați îi plac lui Sindy de la Survivor România? Mama ei face dezvăluiri senzaționale. Sursă foto: Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Mama lui Sindy de la Survivor România a fost invitată în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri despre concurenta care i-a cucerit pe telespectatori. Ce crede despre Albert și Sorin, din echipa Războinicilor?

Se pare că elementele care i-ar putea cauza probleme lui Sindy, pe lângă finalul probelor pe care le pierde din cauza agitației, sunt lipsa somnului și a hranei.

ADVERTISEMENT

“E o fire foarte plăcută, îi place să spună lucrurilor pe lume. Ea este o mâncăcioasă. Seara se culcă târziu și este mai greu cu somnul. Cu concurenții mai noi se înțelege mai bine, ea este mai sociabilă. O să o aștept cu supa ei preferată. Are o energie în tot ceea ce face.

Îi plac mult sporturile grele. Trebuie să se concentreze, să fie mai liniștită. Când era mică, a început să meargă cu soțul și se antrenau împreună la sală”, a povestit mama Războinicei.

ADVERTISEMENT

Mama lui Sindy de la Survivor România, dezvăluiri intime despre Războinică

Chiar dacă părea că se înfiripă ceva între Sindy și Albert Oprea, colegul ei de echipă, mama Războinicei nu este sigură că el ar fi un iubit potrivit. Cu toate că îl simpatizează, crede că Sindy preferă alt tip de bărbat în viața ei.

“Cu un iubit, cam greu, nu a adus pe cineva acasă. M-aș bucura pentru că ea nu prea a avut relații care să țină o perioadă mai lungă, îi place mult să se distreze, în excursii. Momentan nu cred că și-a dorit așa mult să aibă un iubit. Sora ei are un iubit, Iulia e mai calmă, mai liniștită.

ADVERTISEMENT

Albert pare un băiat liniștit, își vede de treaba lui, îmi place așa de el. În unele privințe s-ar completa, în unele nu. Cred totuși că lui Sindy i-ar trebui o persoană mai decisă un pic”, a declarat mama lui Sindy, la Teo Show.

Ce spune despre conflictele lui Sindy cu Sorin, în tabăra Războinicilor

Mama lui Sindy de la Survivor România a observat că ea are niște conflicte cu Sorin. Crede că modul în care a ales Sorin să o numească la consiliu ar fi deranjat-o mult mai tare pe Războinică decât faptul că a fost nominalizată pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

“Am observat că are niște conflicte cu Sorin. Pe trasee nici nu se gândește că se poate accidenta. De la Faimoși, toți băieții sunt foarte ok. Și mie mi s-a părut că s-a format un grupuleț din concurenții mai vechi. Este cumva normal.

Dă totul pentru echipă, trebuie să te implici, ea este supărată când nu câștigă. Cred că și din cauza acestei probleme i-a zis lui Sorin… Că el la nominalizare a făcut-o “haotică”, în consiliu. Cred că asta a deranjat-o, de fapt, când a auzit cuvintele alese de el.

Lui Sindy nu îi place să îi impui, de multe ori cred că nu își fac bine strategia. Cred că poate rămâne prietenă cu Albert, Marius și Andrei, după concurs. Chiar și cu Maria sau Mellina”, a încheiat mama lui Sindy.

ADVERTISEMENT