Life

Ce bătaie de cap i-a dat Ramona Olaru iubitului ei, Cătălin Cazacu: „Am și dormit la tine acasă”

Ramona Olaru i-a dat de lucru lui Cătălin Cazacu și l-a anunțat de ”surpriza” pe care i-a lăsat-o acasă pe Instagram. Vedeta a dezvăluit și când se termină filmările de la Splash, vedete la apă.
01.08.2022 | 15:29
Ce bataie de cap ia dat Ramona Olaru iubitului ei Catalin Cazacu Am si dormit la tine acasa
Ramona Olaru, vedetă la Antenă, în relație cu Cătălin Cazacu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru l-a anunțat pe Instagram pe iubitul ei, Cătălin Cazacu, ce ”surpriză” i-a lăsat acasă, după ce a fost la o distracție cu prietenii. Vedeta Antenei 1 a ținut să îi spună motociclistului aflat la mare cu emisiunile pe care le realizează la Antena Stars alături de Natalia Mateuț că distracția nu a fost la fel fără el.

Ramona Olaru, mesaj către Cătălin Cazacu: „Ți-am lăsat totul deranjat în casă”

Vedeta a postat un scurt filmuleț pe Instastory, povestindu-i iubitului ei, de față cu toți urmăritorii, ce a mai făcut fără el în ultimele ore.
Blondina i-a dat și tag lui Cazacu, bărbatul muncind pe rupte pentru „Star matinal” și „Stare la mare fiță”, proiectele de care se ocupă cu Mateuț.

ADVERTISEMENT

Acessta a glumit că după ce i-a dat bătăi de cap, acum se pregătește să facă același lucru și la ea acasă.

„Nu numai că m-am distrat, dar după ce m-am distrat, am și dormit la tine acasă, ca idee. Ți-am lăsat totul deranjat în casă și acum am plecat la mine. La mine e mai ordine, dar o să fac și aici dezordine. Pot să spun că nu m-am distrat la fel fără tine”, a declarat Ramona Olaru pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antenei 1 a vorbit, într-un alt story, și despre proiectul care îi ocupă cea mai mare parte a timpului, emisiunea „Splash, vedete la apă”.

Ramona Olaru, în mașină, în drum spre Bacău, unde se filmează Splash, vedete la apă. Foto: Instastory

Vedeta mai are o săptămână și intră în vacanță

Show-ul se filmează în continuare la bazinul olimpic din Bacău. Ramona a spus când se vor termina înregistrările și că abia așteaptă să se bucure și ea de un concediu. Prezentatoarea mai are o singură săptămână până la încheierea filmărilor noului sezon „Splash”.

ADVERTISEMENT

„Am fost în puțină renovare la București și la medic și, ce credeți? Am luat drumul Bacăului iar! Mai avem o săptămână la Bacău și, în sfârșit, o să intrăm și noi în vacanță. Și eu…

Colegii mei de la Neața au intrat deja de vineri (n.r.: 29 iulie). Unii dintre ei au și împachetat și au plecat pe unde au putut. O să vină și rândul meu în curând”, a mai dezvăluit Ramona Olaru.

ADVERTISEMENT