Life

Ce bijuterii poartă Andreea Marin. Vedeta merge pe un stil aparte: ”Nu e cazul să ne lăudăm”

Andreea Marin se declară îndrăgostită de bijuterii. Ce alegeri face fosta prezentatoare TV și de când are pasiunea aceasta.
17.09.2022 | 00:19
Ce bijuterii poarta Andreea Marin Vedeta merge pe un stil aparte Nu e cazul sa ne laudam
Andreea Marin, îndrăgostită de bijuterii. Ce alegeri face fosta prezentatoare TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce bijuterii inedite poartă frumoasa vedetă care merge pe un stil aparte. Este vorba de un brand special, o inovație care a luat locul doi la nivel mondial la Geneva și care are atașată și o aplicație foarte bună.

Andreea Marin, îndrăgostită de bijuterii. Ce alegeri face fosta prezentatoare TV

Andreea Marin este îndrăgostită de bijuterii pe care le colecționează de mai bine de 30 de ani. De curând a devenit ambasadoarea unei firme unice care are în accesoriile sale încorporate amintiri muzicale pentru cei dragi.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Surprize, surprize preferă lucrurile de calitate, dar asta nu înseamnă că este genul de persoană care să cheltuie sume considerabile. Vedeta este foarte chibzuită din acest punct de vedere.

„În 30 de ani de feminitate, am adunat ceva bijuterii. Dar nu e cazul să ne lăudăm, nu le-am numărat. Nu sunt genul de om care adună diamante sau bijuterii scumpe.

ADVERTISEMENT

Chiar îmi plac și bijuteriile de bună calitate, dar nu neapărat cu prețuri până la cer. Îmi place să schimb, să variez”, a mărturisit Andreea Marin pentru ciao.ro.

Andreea Marin, o vedetă extrem de cumpătată

Andreea Marin recunoaște că nu face excese când vine vorba de lucrurile materiale. Nu pune mare preț pe mașina pe care o conduce sau pe obiectele vestimentare pe care și le achiziționează. E o vedetă extrem de cumpătată.

ADVERTISEMENT

Autoturismul și casa sunt luate pe credit, spunea în urmă cu ceva vreme fosta moderatoare TV, care a mai subliniat că nu se vede fiind o persoană bogată.

În schimb, bruneta pune mare preț pe vacanțele pe care le desfășoară în străinătate, în Europa și în alte părți ale lumii, dar și pe educația fiicei sale.

ADVERTISEMENT

„Violeta e bine, e la școală. Îi place, e de nota 10. Acum se gândește la Drept. Orice ar alege, dacă o face cu pasiune, are toată susținerea mea”, a mai spus Andreea Marin, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT