Life

Ce boacănă a făcut fiul Andreei Mantea. Vedeta de la Kanal D, supărată foc: „Nu ți-e, mă, rușine?”. Video

De ce l-a certat Andreea Mantea pe fiul ei. Vedeta de la Kanal D, supărată foc din cauza lui David. Acesta a vizitat-o la filmări pe mama sa, dar a făcut o boacănă.
15.04.2022 | 09:27
Ce boacana a facut fiul Andreei Mantea Vedeta de la Kanal D suparata foc Nu tie ma rusine Video
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea l-a certat pe fiul său după ce acesta a făcut o boacănă. Sosit în vizită la mama lui, aceasta fiind la filmări, David a decis să se joace cu fardurile mamei sale.

Ce boacănă a făcut David. De ce l-a certat Andreea Mantea pe fiul său

Rezultatul nu a fost însă conform așteptărilor vedetei de la Kanal D, deoarece fiul Andreei Mantea i-a împrăștiat toate machiajele pe masă și, mai mult decât atât, le-a transformat în obiectul lui de joacă.

ADVERTISEMENT

Astfel, copilul a băgat o pensulă în fardurile vedetei și le-a tratat ca pe acuarele. Cu pensula și culoarea în mână, David i-a redecorat pereții Andreei Mantea și a făcut desene pe ei.

Andreea Mantea și David
Ce boacănă a făcut fiul Andreei Mantea. Vedeta de la Kanal D, supărată foc. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Vedeta a fost supărată când a văzut ce a făcut fiul ei, care râdea la fapta făcută. Totuși, aceasta a început să facă haz de necaz și a spus că probabil David s-a gândit că acea cameră are nevoie de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT

“De ce este bine să ținem fardurile departe de copiii sau copiii departe de farduri. Nu mai râde Am ieșit din emisie și David a venit în vizită la mine. Uitați ce a făcut aici. Nu mai râde. Asta este o nimica toată.

Te-ai gândit tu că trebuie să îmi înfrumusețezi camera. De ce ai băgat degetul în farduri? Nu ți-e, mă, rușine?

ADVERTISEMENT

Ai bagat degetele și ai făcut un dezastru aici. Ești și obraznic. Mă lipesc peste tot, nu vreți să știți ce a făcut aici”, a spus vedeta pe Instastories.

David a plecat într-o zi cu toți banii din casă. Ce voia să facă cu ei

Aceasta nu este singura boacănă făcută de David. Copilul a luat la un moment dat toți banii din casă pentru a-i da unei persoane nevoiașe. Vânzătoarea de la magazin i-a dat mamei sale cei 3.000 de lei înapoi.

ADVERTISEMENT

„A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei. A zis că a văzut-o pe acea femeie că era îmbrăcată mai ponosit.

I-a zis să se ducă să își cumpere haine că o vede că este săracă și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte și mâncare”, a spus Andreea Mantea, pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT