Life

Ce boală are Dragoș Bucur. Actorul, confesiuni unice: „A trebuit să elimin multe lucruri dăunătoare”

10.02.2021 | 13:12
Ce boala are Dragos Bucur Actorul confesiuni unice A trebuit sa elimin multe lucruri daunatoare
Dragoș Bucur suferă de diabet zaharat. Foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur a fost diagnosticat cu o boală cu care se confruntă mulți români în urmă cu câțiva ani, iar actorul a făcut câteva declarații unice despre cum afecțiunea i-a schimbat modul de viață.

Actorul a cărui nume a intrat în atenția publicului în urma declarațiilor controversate făcute pe Facebook, conform cărora nu se vaccinează, este în categoria de risc, ba chiar diabeticii, căci despre diabet e vorba, ar trebui să se vaccineze primii.

ADVERTISEMENT

Probabil prezentatorul de la PRO TV are o oarecare teamă cu privire la modul în care l-ar putea afecta vaccinul, cu toate că medicii asigură că nu este periculos pentru diabetici, ba chiar recomandat pentru a nu face o formă severă de Covid-19.

Dragoș Bucur, diagnosticat cu diabet în 2002

Dragoș a fost diagnosticat cu diabet în anul 2002, iar în urmă cu ceva timp a vorbit despre această boală, care l-a făcut să vadă viața cu alți ochi.

ADVERTISEMENT

„Nu e o boală care să te îngenuncheze. Nu știu cum să spun, dar sunt 2 categorii de oameni care aud asta, diabeticii și non-diabeticii. Diabeticii cam știu despre ce vorbesc eu, există un soi de auto-educare pe care trebuie s-o aplici și odată făcută asta lucrurile devin mult mai ușoare decât îți închipui, și pe mine chestia asta m-a ajutat.

Eu glumesc uneori și spun că dacă nu aveam diabet aveam multe alte boli. Dar având diabet, a trebuit să elimin multe alte lucruri dăunătoare din viața mea”, a spus actorul, potrivit protv.ro.

ADVERTISEMENT

„Pe mine m-a ajutat”

„Pentru non diabetici e chestia asta, mamă, când auzi de diabet e așa ceva … știi din filme, ai mai auzit pe la televizor, o chestie, așa, foarte ciudată. Nu e așa! Pur și simplu e o afecțiune care îți mai reglează cantitatea de zahăr din sânge.

Trebuie să găsești un echilibru între cât mănânci și câtă insulină îți faci. Și asta te duce la matematică, la nutriție, la echilibru, la cunoașterea felului în care corpul tău reacționează în diverse situații. Ce să zic? Repet, pe mine m-a ajutat”, mai spunea Bucur.

ADVERTISEMENT

 

Tags: