Life

Ce boală are Mioara Roman. Medicii au dat verdictul

Mioara Roman a fost externată. A petrecut mai multe zile în spital, iar medicii i-au făcut toate analizele. Oana Roman a anunțat ce diagnostic a primit.
15.12.2021 | 11:21
Ce boala are Mioara Roman Medicii au dat verdictul
Mioara Roman a fost externată
ADVERTISEMENT

Mioara Roman își va petrece sărbătorile de iarnă acasă. Fosta soție a lui Petre Roman a fost externată după ce a petrecut câteva zile la un spital privat.

Medicii i-au făcut mai multe analize, iar Oana Roman anunța că aceștia au descoperit ceva suspect.

ADVERTISEMENT

Fiica Mioarei Roman a făcut public verdictul medicilor într-o emisiune Tv.

Ce boală are Mioara Roman. Medicii au dat verdictul

Oana Roman și-a dus mama de urgență la spital, după ce a observat că aceasta avea picioarele umflate. Medicii i-au făcut o serie de analize, iar în final au decis să o externeze.

Oana Roman a vorbit în cadrul unei emisiuni despre starea de sănătate a mamei sale.

“Am luat-o la prânz din spital, am discutat cu domnul doctor. Grija era să nu aibă o insuficiență cardiacă, nu s-a confirmat. Are o problemă de circulație, o problemă cronică destul de avansată, trebuie să ia tratament pentru asta.

ADVERTISEMENT

I-a fost schimbat și tratamentul de tensiune. În principiu, nu sunt probleme grave, dar starea ei impune ca ea să fie îngrijită și supravegheată permanent”, a declarat Oana Roman în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv.

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman

Mama Oanei Roman se confruntă de ceva vreme cu mai multe probleme de sănătate. Are Parkinson, diabet, dar și reumatism. În plus, anul acesta a trecut și prin două intervenții chirurgicale. Mai întâi i-a fost scos colecistul, apoi un lipom infectat.

ADVERTISEMENT

Mioara Roman are nevoie în permanență de ajutor, pentru că nu își mai poate folosi mâna dreaptă. Astfel, fiicele ei au decis să o interneze într-un centru de lux pentru vârstnici.

“Mama are, la vârsta ei, diverse probleme de sănătate, din păcate. Este la un centru unde este foarte bine îngrijită și face ceea ce are nevoie zilnic, partea de recuperare: gimnastică, kinetoterapie, masaj.

ADVERTISEMENT

Are o pareză completă la mâna dreaptă și nu o mai poate folosi absolut deloc. Aceste lucruri sunt imposibil de făcut acasă. Centrul e un hotel de patru stele, super luxos”, a mai declarat Oana Roman în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT