Bogdan Stelea are o nouă CUCERIRE! Primele imagini

Mirela si Bogdan Stelea si-au spus adio in urma cu o luna, dupa sase ani de mariaj. Adevaratul motiv al despartirii are trup zvelt si se numeste Laura Alistar. Felul in care creatoarea de moda a...
23.06.2014 | 08:53
Bogdan Stelea are o noua CUCERIRE Primele imagini

Mirela si Bogdan Stelea si-au spus adio in urma cu o luna, dupa sase ani de mariaj. Adevaratul motiv al despartirii are trup zvelt si se numeste Laura Alistar. Felul in care creatoarea de moda a aflat ca sotul ii este infidel intrece orice imaginatie.

Au format unul dintre cele mai solide cupluri din Romania, insa, de mai bine de un an, Mirela si Bogdan Stelea nu isi mai faceau aparitia impreuna la nici un eveniment monden, iar atunci cand erau intrebati de mariaj, fiecare dintre cei doi parea sa evite subiectul. Asa ca, atunci cand au anuntat ca divorteaza, dupa sase ani de mariaj, nimeni nu a fost luat prin surprindere. In acel moment, nici Bogdan si nici Mirela nu au vrut sa dezvaluiasca motivele care au dus la ruptura, marturisind ca pur si simplu nu s-au mai inteles. Intre timp, revista CIAO! a prezentat, in exclusivitate, imagini inedite cu femeia pentru care fostul portar al nationalei a decis sa divorteze.

Mirela si-a sarbatorit ziua de nastere in Turcia
Mirela si-a sarbatorit ziua de nastere in Turcia

Ea se numeste Laura Alistar, are trup de manechin si seamana izbitor cu fosta logodnica a lui Bogdan, Lili Sandu. Surse din anturajul tinerei sustin ca relatia celor doi este destul de veche, ei fiind impreuna de mai bine de un an. Ba mai mult, se pare ca Mirela a aflat inca de la inceputul anului de infidelitatea sotului. Nu, nu a gasit mesaje in telefonul lui si nici ruj pe camasa, ci a dat nas in nas cu sotul si cu…amanta:  “Mirela simtea de mult ca lucrurile nu mai merg cum trebuie, insa nu a incercat prea tare sa le repare. Se distantasera, fiecare avea viata lui. La un moment dat, ea a mers sa joace tenis pe un teren amenajat intr-o zona de lux a Capitalei.

Cand, ce sa vezi? A dat acolo peste Bogdan, care era cu aceasta fata. Momentul a fost de-a dreptul socant, insa, Mirela, ca o adevarata doamna, a stiut cum sa reactioneze. De acolo si pana divort a mai fost un singur par.Acum, ea se simte foarte bine, este fericita. Nu o deranjeaza deloc ca fostul ei sot este cu alta femeie”, a declarat un apropiat al Mirelei, pentru CANCAN.ro.

In acest moment, Mirela Stelea este singura, insa nu are de gand sa ramana pentru mult timp asa. Creatoarea de moda marturiseste ca isi doreste sa simta din nou fiorul dragostei, ba chiar si sa se marite: “Nu spun nu unei relatii, ma simt pregatita. Tot ceea ce vreau eu de la un barbat este sa aiba simtul raspunderii”, a declarat Mirela, pentru CANCAN.ro.

Sursa: cancan.ro