Life

Ce cadou a primit Andi Moisescu de la conducerea Rapidului. Juratul de la Românii au talent a împlinit 50 de ani zilele trecute

Andi Moisescu a primit un cadou de la conducerea Rapidului, echipă pe care o susține. Prezentatorul a împlinit recent 50 de ani.
01.11.2022 | 14:51
Ce cadou a primit Andi Moisescu de la conducerea Rapidului Juratul de la Romanii au talent a implinit 50 de ani zilele trecute
Andi Moisescu, cadou din partea conducerii Rapidului. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a împlinit zilele trecute 50 de ani și a primit un cadou din partea conducerii Rapidului. Prezentatorul este un susținător al echipei și a fost prezent la derby-ul cu CFR Cluj.

Andi Moisescu, cadou inedit din partea conducerii Rapidului, de ziua lui

Juratul de la Românii au talent a fost prezent la derby-ul alb-vișiniilor cu CFR Cluj și a fost impresionat de atmosfera de pe stadion.

ADVERTISEMENT

În timpul liber, Andi Moisescu se relaxează pe stadionul Rapid-Giulești, la partidele echipei antrenate de Adrian Mutu.

Prezent în tribune, la finalul săptămânii trecute, realizatorul emisiunii Apropo TV a avut numai cuvinte de laudă despre galeria de pe stadion.

ADVERTISEMENT

“Atmosfera din Giulești te ia din prima si nu-ți mai dă drumul, îți cam vine să te întorci.”, a declarat Andi Moisescu de pe atmosfera din Giulești, potrivit cancan.ro.

Prezentatorul a schimbat prefixul pe 26 octombrie, atunci când a împlinit vârsta de 50 de ani. Cu această ocazie, Andi Moisescu a primit un tricou personalizat cu numele său de la conducerea Rapidului.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GIULESTENII (@giulestenii)

Andi Moisescu a fost dus pentru prima dată pe un stadion de fotbal încă din copilărie, de când avea 3-4 ani, la un meci al Farului Constanța. Încă de atunci a început să urmărească meciuri de fotbal.

“Nu cred că aveam mai mult de 3-4 ani, atunci când am fost dus pentru prima oară pe un stadion de fotbal. Era un meci al Farului Constanța. Poate e bine să precizez.

ADVERTISEMENT

Deși m-am născut în București, copilăria mi-am petrecut-o în Mangalia, la bunici. Nu știu ce s-a întâmplat, dar mi-a plăcut și mi-a rămas în memorie și azi ziua cu pricina.

De atunci am început să urmăresc meciuri de fotbal.”, a povestit Andi Moisescu, în urmă cu câțiva ani.

Andi Moisescu a fost suporter al echipei Sportul Studențesc, care acum nu mai există. Prezentatorul a învățat câteva lucruri foarte importante de-a lungul timpului.

“Să nu mă enervez la înfrângeri (specialitatea noastră), să mă bucur la egaluri și să rămân mut în fața victoriilor. Așa încât pentru mine, cea mai neagră zi a unui fan de fotbal nu există.”, a mai spus juratul de la Pro TV.

Andi Moisescu a împlinit 50 de ani

Zilele trecute, Andi Moisescu și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare. Soțul Oliviei Steer a postat un mesaj pe rețelele sociale cu această ocazie și a primit urări de la mai multe persoane publice, dar și de la fani.

Prezentatorul a declarat că se simte foarte mulțumit la această vârstă. Totodată, Andi Moisescu a postat un mesaj prin care le mulțumește tuturor pentru urările primite.

“Mi-a spus un apropriat. Să nu îngrijorezi că te apropii de 50. Să te îngrijorezi doar când începi să te îndepărtezi. Pragul l-am trecut ușor, azi.

Cred că a venit momentul să le mulțumesc din suflet tuturor celor care au sesizat asta, cu discreție, eleganță sau umor, în mesajele primite. Mă înclin, inevitabil!”, a scris realizatorul TV pe Instagram.

La 50 de ani, Andi Moisescu este un bărbat împlinit. Are o căsnicie de peste 20 de ani cu Olivia Steer, iar împreună au doi băieți. Relația cu cei doi este foarte bună, iar prezentatorul se consideră un om norocos.

ADVERTISEMENT