Fotbal international

Ce cadou a primit Cristiano Ronaldo de Crăciun de la un coleg de la Juventus. L-a pus imediat în casă

24.12.2018 | 16:43
Ce cadou a primit Cristiano Ronaldo de Craciun de la un coleg de la Juventus La pus imediat in casa
ADVERTISEMENT

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport dezvăluie ce cadou neaşteptat a primit starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, din partea unui coleg de echipă. Portughezul a fost foarte plăcut impresionat de darul primit şi imediat l-a pus la loc de cinste, în luxoasa sa reşedinţă din Torino. Acest lucru demonstrează că la Juventus Cristiano Ronaldo a fost repede adoptat în vestiarul bianconerilor şi faptul că el are un salariu la ani lumină de restul lotului, 30 milioane euro pe an, se pare că nu a avut nici un efect negativ asupra coechipierilor. Faţă de Real Madrid, unde lusitanul avea doar câţiva prieteni în vestiar, la Juventus CR7 se simte foarte bine.

Cel care l-a impresionat mai ales prin ideea avută a fost mijlocaşul Federico Bernardeschi. Acesta a plătit o sumă importantă unui artist plastic din Florenţa, Murran Billi, pentru a realiza un portret al lui Cristiano Ronaldo. Opera florentinului este foarte reuşită, iar Cristiano a fost deosebit de încântat şi imediat a şi aşezat tabloul primit pe pereţii locuinţei sale, postând o imagine cu el şi Cristiano Junior lângă opera de artă. Artistul a postat şi el o imagine din perioada în care lucra portretul lui Cristiano, iar explicaţia lămureşte şi cine a fost cel care a cerut lui Murran Billi lucrarea: “Cadou de Crăciun de la Bernardeschi pentru Cristiano Ronaldo”.

ADVERTISEMENT

Cadoul primit de Cristiano Ronaldo arată armonia din vestiarul lui Juventus

Singura problemă pe care o întîmpină portughezul la noua sa echipă este faptul că în fotbalul italian nu se pune preţ pe numărul de goluri marcat, aşa cum se întâmpla în Spania, unde Real, cu Ronaldo pe teren, era o adevărată maşinărie de marcat. Cristiano are 12 goluri, faţă de cel puţin 23 câte ar fi avut cu Real Madrid, luând media fiecărui sezon, după 17 etape. În acest fel şansele ca Ronaldo să mai câştige vreodată Gheata de Aur scad foarte mult.

Ce cadou a primit de Crăciun Cristiano Ronaldo. I-a fpst făcut un portret de către un artist din Florenţa
Ce cadou a primit de Crăciun Cristiano Ronaldo. I-a fpst făcut un portret

La Real Madrid au fost peste 15 meciuri în care echipa a înscris minim patru goluri într-un meci în ultimele două sezoane. La Juventus acest  lucru s-a petrecut doar de două ori. Fotbalul italian este mai defensiv, nu lasă spaţii mari în propria jumătate şi este mult mai greu să înscrii, chiar şi atunci când te numeşti Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT