News

Ce cadou a primit Daniela Crudu de la Gigi Becali. Finanțatorul lui FCSB a dezvăluit de ce i-a făcut acest dar

26.04.2019 | 17:03
Ce cadou a primit Daniela Crudu de la Gigi Becali Finantatorul lui FCSB a dezvaluit de ce ia facut acest dar

Gigi Becali a mers la muntele Athos pentru a-și găsi liniștea și a se încătca spiritual. Finanțatorul FCSB a venit acasă cu un cadou special pentru Daniela Crudu și Mihai Costea. Totul se petrecea în anul 2012, atunci când focoasa brunetă se iubea cu fotbalistul care a făcut-o să renunțe la televizune.

Gigi Becali, cadou pentru Daniela Crudu

În anul 2012, Gigi Becali le-a adus Daniele Crudu și lui Mihai Costea două icoane de la muntele Athos pentru bunăstarea lor. Cei doi păreau atunci de nedespărțit. Cu toate că Gigi nu a fost niciodată de acord cu iubirea dintre ei, acestea le-a adus un dar specific lui, legat de credință. “Am vorbit cu el, mi-am dat seama că n-am de ce să fiu împotriva lui. Dacă o iubeşte pe aia, ce să-i fac? I-am luat două icoane, una pentru el, una pentru Daniela. Dacă Mihai o iubeşte, ce drept am eu să mă amestec, mai ales că el e atât de încăpăţânat, face numai în contră. Aşa, măcar, poate pot să îl salvez”, spunea Gigi Becali la vremea respectivă.

Răspunsul lui Mihai Costea nu a întârziat să apară. „Nea Gigi, n-ai pierdut banii pe mine. Îmi aştept rîndul să intru, nu mă supăr. Chiar dacă stau cu Daniela, nu facem tâmpenii, mă odihnesc pentru meci”. Din păcate, iubirea cea mare declarată în gura mare nu a ținut până la adânci bătrâneți cum sperau protagoniștii, așa că, în cele din urmă, cei doi și-au spus adio și au mers pe căi diferite.

Ce cadou a primit Daniela Crudu de la Gigi Becali?
Ce cadou a primit Daniela Crudu de la Gigi Becali?

Gigi Becali, nemulțumit de cuplul Crudu-Costea

“Această femeie (Daniela Crudu, n.r.) e periculoasă rău de tot! Îl va distruge și nu va mai juca fotbal! El a stat după Cruduța până dimineața, când a venit ea trotilată. Normal că nu-l mai țin genunchii după o noapte cu ea! Te duci la ea și stai o oră ți pleci, nu stai toată noaptea (…)

Eu i-am zis lui Mihai că are voie de două ori pe săptămână”, a declarat Gigi Becali, citat de Libertatea. Finanțatorul FCSB și-a arătat mereu nemulțumirea vizavi de relația de iubirea dintre Mihai Costea și DanielaCrudu. În cele din urmă, s-a ajuns la cuvintele sale în privința poveștii lor de dragoste.