Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ce cadou a primit Edi Iordănescu din partea staff-ului de ziua lui. A costat câteva sute de euro! Exclusiv

Edi Iordănescu a primit un cadou special de ziua lui de naștere. Staff-ul tehnic al naționalei României i-a făcut o surpriză selecționerului.
Ce cadou a primit Edi Iordanescu din partea staffului de ziua lui A costat cateva sute de euro Exclusiv
Ce cadou a primit Edi Iordănescu din partea staff-ului de ziua lui. A costat câteva sute de euro! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a primit un cadou de ziua lui din partea staff-ului tehnic. Pe 16 iunie, cu o zi înaintea debutului României la Campionatul European din Germania, selecționerul a împlinit 46 de ani.

Ce cadou a primit Edi Iordănescu de ziua lui. Surpriza de sute de euro a staff-ului naționalei României

Zi de-a dreptul specială pentru Edi Iordănescu înaintea meciului cu Ucraina, primul din Grupa E de la UERO 2024. Duminică, 16 iunie, selecționerul României a împlinit 46 ani.

ADVERTISEMENT

Zziua de naștere și-o va petrece la Munchen, acolo unde va susține conferința de presă premergătoare meciului cu vecinii noștri, dar unde are loc și antrenamentul oficial al „tricolorilor”.

FANATIK a aflat în exclusivitate de cadou a primit Edi Iordănescu de ziua lui din partea membrilor staff-ului tehnic de la echipa națională. Colegii i-au luat antrenorului în vârstă de 46 de ani o sticlă de Whisky Macallan Double, vechi de 18 ani. În Germania, băutura costă nu mai puțin 285 de euro (aproximativ 1500 RON) și are 43% alcool.

ADVERTISEMENT

Așadar, ziua de 16 iunie este din nou specială pentru Edi Iordănescu. În 2023, selecționerul și-a serbat ziua de naștere tot în cantonamentul echipei naționale. Ba, mai mult, pe 16 iunie 2023, România a avut meci în preliminariile lui EURO 2024.

„Tricolorii” au jucat atunci în Kosovo, unde au remizat la 0-0 în compania țării gazdă. Naționala României a pus rezultatul pe seama terenului execrabil de la Priștina.

ADVERTISEMENT

Familia Iordănescu este alături de Edi la EURO 2024

La EURO 2024, acolo unde România a fost repartizată în Grupa E, alături de Ucraina, Belgia și Slovacia, „tricolorii” vor fi susținuți puternic de familii și de prieteni, așa cum este și cazul lui Denis Alibec. De un suport fantastic va avea însă parte și selecționerul Edi Iordănescu.

Întreaga familie a antrenorului în vârstă de 46 de ani a mers în Germania pentru a îi fi alături. Din „delegația” Iordănescu nu lipsesc „Generalul” Anghel Iordănescu și frații selecționerului, Maria, Andrei și Alexandru.

ADVERTISEMENT

Cum nimeni nu are voie în cantonamentul naționalei României de la Wurzburg, familia Iordănescu s-a cazat lângă Frankfurt și va fi alături de selecționer doar la meciuri. Primul are loc la Munchen, luni, 17 iunie, de la ora 16:00, în compania Ucrainei.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la EURO 2024.

ADVERTISEMENT
3,40 este cota BETANO pentru „X solist” la Ucraina - România