Fotbal intern

Ce cadou a primit Nicolae Dică înainte de Dinamo – FCSB! Dar simbolic pentru ambii antrenori! Foto

Ce cadou a primit Nicolae Dica inainte de Dinamo  FCSB Dar simbolic pentru ambii antrenori Foto

Nicolae Dică a primit un cadou înainte de Dinamo – FCSB. Startul derby-ului de pe Arena Naţională a fost precedat de un moment impresionat. Fanii “câinilor” au decis să sărbătorească Centenarul de la Unirea României înaintea derby-ului şi au creat o atmosferă impresionantă.

După momentul creat de fanii lui Dinamo, o persoană i-a oferit un steag tricolor lui Nicolae Dică. Antrenorul lui FCSB i-a mulţumit pentru darul primit şi a aşezat steagul pe locul pe care îl ocupă pe banca de rezerve la derby. Mircea Rednic, antrenorul dinamoviştilor, a primit la rândul său acelaşi cadou. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Cum au fost surprinşi Mircea Rednic şi Nicolae Dică înainte de Dinamo – FCSB

În momentul în care cele două echipe au ieşit pe gazon pentru startul derby-ului Dinamo – FCSB, Mircea Rednic şi Nicolae Dică s-au întâlnit în faţa tunelului. Chiar dacă s-au şicanat în zilele premergătoare meciului, cei doi antrenori şi-au dat mâna.

Mai mult decât, Nicolae Dică şi Mircea Rednic au zâmbit la ieşirea de la vestiare, semn că au trecut peste cuvintele pe care şi le-au transmis în ultimele zile. Antrenorul lui Dinamo a fost primul care a început atacul verbal, iar tehnicianul vicecampioanei României i-a răspuns.

Nicolae Dică a primit un cadou înainte de startul derby-ului Dinamo - FCSB
Nicolae Dică a primit un cadou înainte de startul derby-ului Dinamo – FCSB