Life

Ce cadou a primit Olivia Steer de la Andi Moisescu în ziua în care au aniversat 17 ani de la căsătorie

Olivia Steer și Andi Moisescu au aniversat 17 ani de la căsătorie. Soția prezentatorului a postat o fotografie pe Instagram și le-a arătat și urmăritorilor ei ce cadou a primit de la soțul său.
29.09.2021 | 16:32
Ce cadou a primit Olivia Steer de la Andi Moisescu in ziua in care au aniversat 17 ani de la casatorie
Ce cadou a primit Olivia Steer de la Andi Moisescu în ziua în care au aniversat 17 ani de la căsătorie. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Olivia Steer și Andi Moisescu sunt destul de discreți când vine vorba despre viața lor privată. Au vorbit foarte rar despre căsnicia lor și nici nu au prea multe postări publice.

Soția prezentatorului a decis, totuși, să-și anunțe fanii că ea și Andi Moisescu au aniversat 17 ani de căsnicie.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie, prezentatorul i-a făcut și un cadou soției sale.

Ce cadou a primit Olivia Steer de la Andi Moisescu în ziua în care au aniversat 17 ani de la căsătorie

Olivia Steer și Andi Moisescu au aniversat 17 ani de căsnicie. Chiar dacă cei doi și-au ținut mereu departe de ochii lumii viața privată, bruneta a decis să le arate și fanilor săi cadoul pe care l-a primit.

Aceasta a postat o fotografie cu un buchet superb de flori și un mesaj. Imediat sute de fani au felicitat-o.

ADVERTISEMENT

“17 ani după”, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Olivia Steer (@oliviasteer)

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au căsătorit în anul 2004. La petrecere a avut loc și un moment special, prezentatorul cântându-i soției sale “Wonderful tonight”, melodia lor preferată. Printre invitați s-au numărat Andreea Esca, Amalia Enache, Elena Lasconi, Roxana Ciuhulescu  Paula Herco sau Mihai Dedu. Atmosfera a fost întreținută de Cornelia Catanga și Leo Iorga.

Ce spunea Andi Moisescu despre căsnicia sa

Prezentatorul a acceptat de curând să vorbească despre căsnicia sa. Într-un interviu recent acordat pentru ciao.ro, acesta a dezvăluit care sunt ingredientele unei căsnicii solide și fericite. Andi Moisescu a spus că dacă nu există înțelegere și respect două persoane nu pot avea o relație frumoasă.

ADVERTISEMENT

“Respectul e foarte important și, după părerea mea, și înțelegerea. Dar toate astea derivă din dragoste. Atunci când e dragoste reală și puternică, părerea mea este că ea se transformă mai târziu, în timp, și în respect, și în înțelegere…”, a declarat prezentatorul pentru ciao.ro. 

Andi Moisescu a mai dezvăluit că nu uită niciodată să-i facă mici cadouri soției sale și că se consideră un bărbat romantic.

ADVERTISEMENT

“Cred că sunt romantic, da. Sau cel puțin așa îmi place să cred. În momentul în care suntem doar noi între noi, ca să spun așa… fac gesturi romantice. Dar gesturile romantice țin foarte mult de intimitatea noastră”, a mai spus vedeta de la Pro TV.

ADVERTISEMENT