Fotbal intern

Dragoș Grigore a marcat primul gol la națională chiar de ziua lui: “Toată viaţa îmi voi aminti”

08.09.2020 | 00:06
Dragos Grigore a marcat primul gol la nationala chiar de ziua lui Toata viata imi voi aminti
Ce cadou pentru fostul dinamovist! Dragoș Grigore marchează primul gol la națională chiar de ziua lui. Sursa foto:Hepta
ADVERTISEMENT

Dragoș Grigore, fostul jucător a lui Dinamo, a marcat golul prin care România a preluat conducerea pe stadionul din Klagenfurt împotriva Austriei.

UPDATE, 8 septembrie, ora 00:06 / “Nu pot să simt decât bucurie. Mă bucur că am marcat, însă mă bucur mai mult că echipa a reuşit să câştige după un joc consistent. E o victorie meritată.

ADVERTISEMENT

Cu siguranţă de aia suntem aici, să ne gândim la calificare. Când venim la echipa naţională dăm totul pentru tricoul pe care îl purtăm. Avem nevoie de o echipă întreagă, nu de doar 2-3 jucători.

Mă gândesc de mult să înscriu la echipa naţională şi îmi doresc de mult să fac acest lucru. Mă bucur că golul meu a adus cele 3 puncte. E un gol de care imi voi aminti toată viaţa, însă nu am realizat încă nimic. E important locul pe care vom încheia la finalul campaniei. Poate era prea mult (o dublă). Am făcut oarecum uitat semieşecul cu Irlanda de Nord deşi meritam şi atunci victoria”, a declarat Dragoş Grigore.

ADVERTISEMENT

Fundașul central, a înscris cu un șut puternic din 6 metri, după o preluare impecabilă în careul advers la o minge trimisă din lovitură liberă de Alexandru Maxim.

Nici marcajul austriecilor nu a fost unul perfect, Michael Gregoritsch de “meserie” atacant nu a acoperit la timp culoarul de șut a lui Grigore, care se eliberase din marcajul om la om a lui Andreas Ulmer.

ADVERTISEMENT

Dragoș Grigore a împlinit 34 de ani în ziua meciului Austria – România

Dragoş Grigore

și-a făcut un cadou superb de ziua lui. Acesta a marcat primul gol pentru tricolori exact în ziua în care a împlinit 34 de ani.

Fotbalistul evoluează în prezent în Bulgaria la Ludogorets Razgrad, în Bulgaria.

În trecut a evoluat 5 sezoane pentru Dinamo, iar în 2015 s-a transferat pentru 2.5 milioane de Euro în Franța la Toulouse.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,31 este cota pentru ”peste 3,5 goluri marcate” la meciul Malta U21 – România U21. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT