Life

Ce cadou primea an de an Mariana Ionescu Căpitănescu de la soț, de ziua ei: „Ce să îți mai dorești?”

Mariana Ionescu Căpitănescu a dezvăluit ce cadou primea an de an de la soțul ei, Dan Căpitănescu. Vedeta a declarat că era mereu surprinsă de partenerul ei de viață.
05.05.2022 | 17:44
Ce cadou primea an de an Mariana Ionescu Capitanescu de la sot de ziua ei Ce sa iti mai doresti
Ce cadou primea an de an Mariana Ionescu Căpitănescu de la soț, de ziua ei. Foto: Colaj Fanatik / Teo Show
ADVERTISEMENT

Mariana Ionescu Căpitănescu împlinește vârsta de 53 de ani pe data de 6 mai. Artista a dezvăluit ce cadou primește în fiecare an de la soțul ei.

Mariana Ionescu Căpitănescu, cadouri speciale de la soț. Ce îi cumpăra acesta an de an

În fiecare an, de ziua soției sale, Dan Căpitănescu o surprindea cu un gest romantic. Inginerul, soțul Marianei Ionescu, pleca în diverse țări cu treabă și pe unde ajungea, se gândea și la soția lui.

ADVERTISEMENT

Astfel, din fiecare călătorie a sa, bărbatul venea acasă cu o rochie superbă, pe care i-o oferea în dar soției sale.

Detaliul cu care o uimea mereu pe Mariana Ionescu Căpitănescu era că soțul ei își știa perfect măsurile, iar fiecare dintre ținute i se potrivea perfect.

ADVERTISEMENT

Mai mult, partenerul ei de viață îi cumpăra și geanta, dar și pantofii care se asortau cu rochia respectivă.

„Venea de prin SUA, Anglia, Germania. Ani de zile mi-a adus rochii superbe, cele mai frumoase rochii de ocazie le-am primit de la el. Și îmi veneau perfect, când venea cu ele acasă, nu îmi venea să cred cum alegea mărimea.

ADVERTISEMENT

Acum nu pot să mai merg eu, că îmi plăcea să îți fac surprize după expoziții. Îmi aduce și geanta și pantofii. Îți dai seama ce soț? Ce să îți mai dorești?”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu la Teo Show.

Ce cariere vor să urmeze copiii vedetei

Copiii vedetei, prezenți și ei la emisiune, au declarat că mama lor este o persoană puternică, dar și foarte sensibilă, trăsături pe care le-au moștenit de la aceasta.

ADVERTISEMENT

„Noi o vedem pe mama ca pe o stâncă. Este foarte puternică, dar are această sensibilitate, pe care o simt și eu uneori, am moștenit-o. Vine de undeva din interior și ne frământă unele lucruri”, a spus fiul vedetei, Anthony.

Mariana Ionescu Căpitănescu a dezvăluit că ambii ei copii vor să fie în lumina reflectoarelor. Tara vrea să fie cântăreața, iar Anthony are un canal de Youtube despre criptomonede.

„Amândoi cochetează cu camerele de luat vederi, amândoi își doresc să devină persoane publice, ea artistă”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT