Fotbal international

Ce cadou şi-a făcut Cristiano Ronaldo după câştigarea titlului cu Juventus. A cheltuit 6,5 milioane euro

30.07.2020 | 13:07
Ce cadou sia facut Cristiano Ronaldo dupa castigarea titlului cu Juventus A cheltuit 65 milioane euro
ADVERTISEMENT

Juventus a demonstrat încă o dată că este imposibil ca altă echipă din fotbalul italian să poată ataca supremaţia torineză, care a ajuns acum la al nouălea an consecutiv. De fiecare dată bianconerii au depăşit rapid puţinele momente de black-out, arătând că încă nu a apărut formaţia care să se poată bate de la egal la egal cu ei până la ultima strigare a sezonului.

La fel ca şi în sezonul anterior, o importantă contribuţie la acest succes a avut-o şi starul echipei, portughezul Cristiano Ronaldo. Lusitanul a marcat 31 de goluri şi a sperat multă vreme că va reuşi să îl depăşească pe Ciro Immobile în ierarhia tunarilor din Serie A, pentru a deveni primul jucător din lume golgeter în trei dintre cele cinci campionate de top.

ADVERTISEMENT

Însă sprintul final al lazialului, cu trei goluri în deplasarea de la Verona, a spulberat şansele lui CR7, nevoit pentru al doilea an consecutiv să termine al doilea, prima dată tronul fiind uzurpat de Fabio Quagliarella, de la Sampdoria, surprinzătorul golgeter în 2019.

Cristiano Ronaldo îşi va petrece vacanţa cu noul yacht

Nemulţumirea lui Cristiano s-a risipit însă repede pentru că portughezul a decis că a venit momentul să sărbătorească al doilea său scudetto în fotbalul italian făcându-şi un cadou.

ADVERTISEMENT

Evident, nu unul oarecare, ci un mizilic de numai 6,5 milioane euro, constând într-un superb yacht, dotat cu cinci cabine şi şase băi, o adevărată bijuterie în materie de ambarcaţiuni private.

Ambarcaţiunea măsoară 27 de metri

Noua proprietate a lui Ronaldo măsoară nu mai puţin de 27 de metri lungime şi a fost comandată la şantierul de la Viareggio. Cu acest yacht are de gând Cristiano să se relaxeze în această vară, după ce se va încheia aventura lui Juve în Champions League.

ADVERTISEMENT

Ambarcaţiunea are din construcţie un amplasament al ferestrelor absolut excepţional, în sensul în care permite o panoramă a mării sau oceanului unde se navighează de toată frumuseţea.

Vara trecută a închiriat un yacht pentru două săptămâni

Familia Ronaldo a şi făcut de altfel prima ieşire cu yachtul şi nu a ezitat să posteze o mulţime de fotografii pe Instagram, acolo unde Cristiano este rege, având peste 6 milioane de urmăritori, făcând astfel o mulţime de bani din postări.

ADVERTISEMENT

Decizia lui Ronaldo de a achiziţiona propria ambarcaţiune a fost luată după ce anul trecut a făcut vacanţa cu un un yacht închiriat pe durata a două săptămâni şi încântat de vacanţă s-a hotărât să aibă unul personal.

ADVERTISEMENT