Life

Ce cadou și-a făcut Zannidache de ziua lui. Câștigătorul Survivor România a ajuns pe mâinile unei domnișoare pricepute

Zannidache de la Survivor România și-a făcut un cadou de ziua lui cu care i-a surprins pe fani. 
20.09.2021 | 13:29
Ce cadou sia facut Zannidache de ziua lui Castigatorul Survivor Romania a ajuns pe mainile unei domnisoare pricepute
ADVERTISEMENT

Zannidache, câștigătorul Survivor România, are de gând să își acopere tot corpul cu tatuaje? Înainte de ziua lui, trapperul a ajuns pe mâinile unei domnișoare pricepute pentru a repara un tatuaj, dar și pentru unele noi.

Cunoscutul interpret de muzică trap a vrut să își facă un cadou pe gustul lui înainte să împlinească 23 de ani. Muzicianul își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Zanni a apelat la o tatuatoare, cea cu care colaborează de ceva vreme și care îi este și bună prietenă. Fanii artistului au remarcat chimia existentă între el și blondina pe mâinile căreia s-a dat cu maximă încredere.

Zannidache, tatuaje noi înainte de ziua lui

Învingătorul reality-show-ului de supraviețuire de la Kanal D a vrut să își acopere în primul rând un tatuaj care nu mai este actual pentru el.

ADVERTISEMENT

Zannidache și-a pus un X pe textul scris pe pielea lui, „homeless”, căci acum are deja propria lui locuință.

Pe lângă asta, și-a făcut un alt tatuaj pe față, iar pe picior și-a desenat un șarpe. Deși a mai trecut deja prin experiența tatuării, Zanni s-a plâns pe tot parcursul vlogului său că îl doare.

ADVERTISEMENT

„Ioana, da ce mă omori! Uite cât sânge curge… De ce faci asta?”, îi spune Zanni tatuatoarei în timp ce aceasta termina șarpele de pe picior.

Trapperul a dezvăluit apoi că domnișoara care l-a tatuat i-a vizitat deja apartamentul pe care a reușit să îl achiziționeze. Ba chiar i-a făcut și cadou de casă nouă.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul Survivor România a avut parte de o petrecere surpriză

Revenind la ziua lui, pe pagina de Instagram, artistul a pus câteva din urările pe care le-a primit până acum de la oamenii care contează cel mai mult pentru el.

Zanni s-a trezit la miezul nopții cu prietenii pe cap, aceștia pregătindu-i o petrecere surpriză. De altfel, Zanni n-a prea avut parte de astfel de surprize.

Într-un live mai vechi, cântărețul chiar s-a plâns că nimeni nu i-a făcut un party de ziua lui, că nu și-a amintit niciodată cineva de el.

Vremurile respective au apus, iar acum trapperul se bucură de o popularitate la care nu s-ar fi așteptat niciodată. Câștigătorul Survivor România a fost felicitat atât de colegii de la Golden Boy Society, cât și de cei doi prieteni pe care i-a câștigat în emisiune, Sebi Chitoșcă și Cosmin Stanciu.

 

ADVERTISEMENT