Fotbal intern

Ce cadou special i-a făcut Ioana lui Florinel Coman! Tânăra l-a lăsat fără cuvinte pe “Mbappe de România”FOTO

18.02.2019 | 09:12
Ioana, iubita lui Florinel Coman. Ce cadou i-a făcut tânăra lui Mbappe de România

Înaintea meciului Concordia Chiajna – FCSB, din etapa 24, Florinel Coman a ales să își facă un tatuaj nou și să îl refacă pe cel vechi de pe gât, iar Ioana Timofeciuc, iubita lui “Mbappe de România”, a profitat de vizita făcută la salonul de tatuaje pentru a-i face un cadou special fotbalistului de la FCSB.

Ioana Timofeciuc a ales să își arate iubirea pentru Florinel Coman într-un mod inedit. Astfel, tânăra originară din Constanța și-a făcut un tatuaj pentru a-l impresiona pe fotbalistul cumpărat de Gigi Becali de la FC Viitorul Constanța cu trei milioane de euro. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Ce cadou special a primit Florinel Coman de la Ioana, iubita lui

Ioana (19 ani) a ținut să le arate fanilor lui Florinel Coman ce cadou i-a făcut acestuia. Astfel, tânăra a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care se vede tatuajul de pe încheietura mâinii stângi, acolo unde a ales să își deseneze numărul 7, cel purtat de Florinel Coman la FCSB.

Tatuajul făcut de Ioana pentru Florinel Coman

Ioana Timofeciuc este originară din Constanța, iar aceasta l-a cunoscut pe perla lui Gigi Becali în perioada în care acesta juca pentru FC Viitorul Constanța. Florinel Coman nu a stat foarte multe pe gânduri și i-a cerut Ioanei să se multe alături de el în București. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, iar Ioana nu ratează niciun moment de a posta imagini cu “Mbappe de România” de la meciurile jucate de FCSB.

Ioana și Florinel Coman

Meciul dintre Concordia Chiajna și FCSB se joacă azi, de la ora 20.00, în etapa 24 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Meciul este transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

  • 1,9 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform transfermarkt.com
  • 26 de meciuri, 8 goluri și 7 pase decisive are Florinel Coman pentru FCSB în sezonul 2018 – 2019
  • 3 milioane de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Florinel Coman de la Viitorul