Life

Ce cântăreț celebru va cânta la nunta fiului Ioanei Năstase. Petrecerea se anunță incendiară

Ioana Năstase, actuala soție a lui Ilie Năstase, a dat din casă și a vorbit despre nunta fiului său, care se apropie cu pași repezi. Vedeta a spus cine cântă.
28.06.2022 | 23:43
Ce cantaret celebru va canta la nunta fiului Ioanei Nastase Petrecerea se anunta incendiara
Ioana Năstase, detalii despre nunta fiului său, Teo. Cine cântă după ceremonie. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă este pregătită pentru nunta băiatului ei care se anunță a fi una incendiară datorită cântărețului de muzică de petrecere care va fi prezent. Constănțeanca a mărturisit că nu are emoții pentru ziua cea mare.

Ioana Năstase, detalii despre nunta fiului său, Teo. Cine cântă după ceremonie

Ioana Năstase a oferit detalii despre nunta fiului său, care are o relație sentimentală de 10 ani și o fetiță de care vedeta este foarte atașată. Soția lui Ilie Năstase îi este alături băiatului ei, dar și norei, toate fiind deja puse la punct pentru marele eveniment.

ADVERTISEMENT

„Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Posibil atunci, în ziua respectivă. Da, păi, chiar mai devreme vorbeam despre asta.

Practic, două zile! Sunt pregătită și sufletește! Am emoții, ce pot să spun? Dar nu atât de mari! M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot! M-am găsit cu ei acum două seri. Erau ok.

ADVERTISEMENT

El este în campanie acum. Muncește foarte mult, dar sunt ok. Totul este pregătit. Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți…au crescut împreună! Cam așa ceva! Depinde și cum ești crescut, în ce mediu ai trăit și ce ai văzut!

La vârsta de 18 ani, i-am redat libertatea lui Teo! Chiar nu am ținut să îl controlez. Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm”, a mărturisit vedeta pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ioana Simion, dar pentru nunta fiului său, Teo

Ioana Simion a pregătit un cadou foarte frumos pentru nunta unicului său copil, Teo. Frumoasa brunetă a dezvăluit că a bătut palma cu un artist de muzică de petrecere pe care l-a îndrăgit foarte mult fiul său acum ceva vreme.

Cea de-a cincea soție a lui Ilie Năstase a precizat că este vorba de Adrian Minune pe care băiatul ei l-a ascultat prima oară la o petrecere de Revelion, iar de această dată va întreține atmosfera în fața a 300 de invitați.

ADVERTISEMENT