News

Ce câștiguri are medicul Beatrice Mahler. Managerul de la ”Marius Nasta” încasează zeci de mii de lei pe lună

Beatrice Mahler, o voce autorizată și un medic aflat în prima linie în lupta împotriva Covid-19, este de patru ani manager al Institutului Marius Nasta.
27.10.2021 | 11:08
Ce castiguri are medicul Beatrice Mahler Managerul de la Marius Nasta incaseaza zeci de mii de lei pe luna
Managerul Institutului Marius Nasta are o opinie autorizată în lupta împotriva pandemiei
ADVERTISEMENT

După un an în care a fost manager interimar (2017-2018), Beatrice Mahler a preluat funcția de manager al Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”, devenind în timpul pandemiei o voce autorizată în domeniu.

Mereu prezentă cu sfaturi și opinii pertinente în spațiul public în ultimul an și jumătate, Mahler (45 de ani) a declarat recent că valul cu numărul patru al pandemiei provoacă mult mai frecvent forme grave ale bolii.

ADVERTISEMENT

”Prin urmare, este extrem de important, indiferent de vârstă, atunci când avem simptomatologie COVID, să luăm legătura cu medicul de familie sau, dacă el nu poate răspunde la telefon, să ajungem într-o unitate medicală.

Pentru că, deși soluțiile terapeutice sunt funcționale pentru o mare parte din cei care trec prin boală, adică aproape 80% pot să treacă printr-o formă care să poată fi gestionată la domiciliu, o parte au nevoie de un ajutor substanțial, un ajutor care depășește orice capacitate de management la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sunt persoane care încearcă să-și administreze terapia cu antivirale la domiciliu, oxigenoterapie…. sunt situații care, din păcate, duc la agravare și impun prezentarea urgentă într-un spital”, a punctat zilele trecute Beatrice Mahler.

Beatrice Mahler: ”Mama mea a avut tuberculoză!”

Invitată la Digi 24 într-o emisiune cu profil culinar, ”La cină”, Beatrice Mahler a dat mai multe amănunte despre familia ei, dezvăluind și care a fost motivul pentru care a ales să fie pneumolog.

ADVERTISEMENT

“Mama mea a fost un copil care a avut tuberculoză şi când am dat examenul de rezidenţiat aveam de ales. Şi am întrebat-o, din punctul ei de vedere, ce medic şi-ar dori să fiu? Şi m-a rugat să fiu pneumolog, ca să fac ceva pentru pacienţii cu tuberculoză din România”, a mărturisit Beatrice Mahler.

Beatrice Mahler: ”Dumnezeu este cu mine în tot ce fac!”

Într-un interviu acordat ziarului Lumina, Beatrice Mahler a rememorat și legătura ei specială cu viața satului românesc, aducându-și aminte de momentele petrecute la bunicii ei.

ADVERTISEMENT

”În județul Bihor, comuna Sârbi, bunicii mei m-au dus la biserică. Bunicul a fost cantor la biserică. Fratele meu este preot. Bunicul îmi povestea foarte frumos și cu multă admirație și respect de părintele Roman Braga, care a ajuns în comuna Sârbi după ce a fost trimis din pușcărie în zona de vest. A lăsat o amprentă atât de frumoasă acolo. E nevoie de astfel de oameni. Omul sfin­țește locul în orice”, a declarat Mahler.

Beatrice Mahler câștigă 24.000 lei pe lună

”Eu cred în Dumnezeu și cu siguranță Dumnezeu este cu mine în tot ceea ce fac. Îmi folosesc toa­te cunoștințele medicale, știin­țifice, știința și medicina bazată pe dovezi, toate cu… cre­din­ța în Dumnezeu. Asta mă defi­nește pe mine”, a afirmat Beatrice Mahler.

Ca avere, Beatrice Mahler deține un apartament în București, o mașină BMW și peste 230.000 lei în șase conturi bancare. Veniturile anuale sunt substanțiale: 202.643 lei pe an din activitatea managerială și 85.528 lei anual din activitatea didactică la UMF Carol Cavila.

Astfel, Beatrice Mahler încasează 24.000 lei pe lună, potrivit ultimei declarații de avere depusă de reputatul medic în luna mai a anului curent.

ADVERTISEMENT