Fotbal intern

Ce clauză are Mirel Rădoi în contractul cu FRF: „A fost prima condiție pe care eu am pus-o”

25.12.2018 | 14:22
Ce clauza are Mirel Radoi in contractul cu FRF A fost prima conditie pe care eu am puso

Mirel Rădoi a condus naționala de tineret a României spre prima calificare din ultimii 20 de ani la un Campionat European. Rădoi a preluat însă echipa din mers, venind la FRF din postura de director sportiv al reprezentativei U21.

A fost nevoit să treacă pe banca tehnică după plecarea lui Daniel Isăilă în Arabia Saudită. Pentru a evita astfel de situații neplăcute, Rădoi a impus în contract o clauză prin care se obligă să achite o sumă importantă de bani Federației dacă va alege să plece înainte de a-și încheia contractul.

Ce clauză are Mirel Rădoi în contractul cu FRF

“A fost prima condiţie pe care eu am pus-o, să existe o clauză indiferent. Asta a fost propusă imediat după ce a plecat Dani şi eu am zis din punctul meu de vedere trebuie să ne asigurăm că situaţii de genul ăsta, dacă se va întâmpla, să avem posibilitatea, ca în momentul în care X decide să plece, să dea o sumă de bani cu care noi să putem să angajăm pe unul la fel de bun ca el.

Era culmea ca o clauză pe care şi eu am propus-o să zic ‘La mine nu e valabilă’. Am spus ‘Nea Mihai, din punctul meu de vedere, când va trebui să negociem cu unul din antrenorii pe care eu, federaţia, dumneavoastră i-am ales, în momentul în care va începe şi va spune cât îmi daţi salariul, va fi primul tăiat de pe listă’” – a spus Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

Mirel Rădoi a lăudat doi dintre componenții reprezentativei  U21. De portarul Căbuz este impresionat datorită nivelului de pregătire pe care îl are, în ciuda faptului că este rezerva lui Ionuț Radu, iar pe Alex Pașcanu l-a comparat chiar cu jucătorul Mirel Rădoi.