Sport

Ce clauză de reziliere are Adrian Mutu la Rapid. Ce sumă trebuie să plătească orice club care îl dorește

Adrian Mutu (42 de ani), antrenorul Rapidului, are o clauză de reziliere importantă. Salernitana sau orice altă echipă trebuie să bage adânc mâna în buzunar.
18.01.2023 | 13:41
Ce clauza de reziliere are Adrian Mutu la Rapid Ce suma trebuie sa plateasca orice club care il doreste
Adrian Mutu e de aproape un an la Rapid și mai are contract până în vara lui 2023. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Numele lui Adrian Mutu a apărut în presa din Italia, unde era văzut drept principalul favorit pentru a prelua Salernitana.

Adrian Mutu are o clauză de reziliere beton la Rapid

Victor Angelescu a dezvăluit că Adrian Mutu nu poate pleca în orice condiții de la Rapid, indiferent de oferta pe care o are.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Rapidului are o clauză de reziliere de nu mai puțin de 300.000 de euro, anunță digisport.ro.

Suma însă variază în funcție de momentul în care s-ar produce o eventuală despărțire, dar și de performanțele obținute până atunci în Giulești.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a avut o discuție cu șefii galeriei Rapidului

Gigi Corsicanu a dezvăluit pentru FANATIK ce i-a spus Adrian Mutu legat de Salernitana: „Nu e nimic adevărat. Chiar am vorbit cu Adrian Mutu. S-a făcut o listă și era și el trecut numele lui acolo. El nu a vorbit cu nimeni din Italia și nici nu își dorește să plece acum.

De ce? Consideră că Rapid e o echipă cu mult superioară Salernitanei. A, dacă se invesc oferte la echipe de top ar fi altceva. Dar așa… El e mulțumit că e la Rapid și își dorește să continue. Mi-a spus că nu a discutat cu nimeni de la Salernitana”.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Victor Angelescu despre clauza de reziliere a lui Adrian Mutu

Victor Angelescu i-a liniștit pe suporterii Rapidului și a fost cel care a dezvăluit detalii despre clauza de reziliere a antrenorului: „Nu, nu cred că există nicio temere. Am avut discuții cu el legate de Rapid, de transferuri, de meci, în niciun caz de vreun alt club.

Are clauză de reziliere, nu știu ce înseamnă considerabil, probabil că un club din Serie A poate să o plătească. În momentul de față cred că și noi și Adi gândim la fel, viitorul lui e aici. În momentul în care intri pe un drum și avem pe următorii 2-3 ani un plan foarte bine stabilit, eu cred că e o siguranță pentru el și pasul corect la momentul acesta, în carieră, pentru Adi.

ADVERTISEMENT

Când e vorba de o clauză de reziliere, dacă va fi interes și există cu adevărat, e foarte simplu să se rezolve, se plătește clauza și poate pleca. De asta există clauze”, a declarat patronul Rapidului.

ADVERTISEMENT
Tags: