Sport

Ce clauză trebuie să accepte Gigi Becali pentru ca Edi Iordănescu să semneze cu FCSB

Edi Iordănescu este foarte aproape să semneze cu FCSB. Doar o clauză stă în calea înțelegerii dintre Gigi Becali și tehnicianul care a câștigat titlul în sezonul trecut, cu CFR Cluj.
17.08.2021 | 00:20
Ce clauza trebuie sa accepte Gigi Becali pentru ca Edi Iordanescu sa semneze cu FCSB
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Gigi Becali s-a înțeles cu Edi Iordănescu și FCSB va avea un nou antrenor.

Gigi Becali a decis că Dinu Todoran trebuie schimbat după eșecul roș-albaștrilor cu Rapid, 0-1. Patronul FCSB a confirmat pentru FANATIK informaţia prezentată în exclusivitate de site-ul nostru şi a dezvăluit că s-a înţeles cu Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Detaliul care stă în calea semnăturii lui Edi Iordănescu

Gigi Becali a dezvăluit pentru FANATIK că înțelegerea cu Edi Iordănescu presupune și o clauză pe care tehnicianul ar urma să o încaseze, în cazul în care finanțatorul roș-albaștrilor ar avea de gând să mai dicteze schimbările și alte aspecte ce țin de alcătuirea echipei.

Conform Digisport, clauza la care făcea referire Gigi Becali nu este una deloc modică, ci ar fi vorba de 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a insistat ca această clauză să fie luată în calcul, anunţă Digisport. Antrenorul îşi doreşte ca Gigi Becali să nu mai intervină în viaţa echipei, la fel cum s-a întâmplat în mandatul lui Costel Gâlcă.

Așa ceva nu s-a mai întâmplat la FCSB din mandatul lui Costel Gâlcă, altfel ultimul antrenor care a cucerit titlul de campion cu gruparea roș-albastră. Constantin Gâlcă a avut grijă ca înainte să semneze angajamentul cu FCSB să impună în contract o clauză similară, care l-a ținut departe de vestiar pe patronul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

”Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru pentru FANATIK.

Edi Iordănescu ar trebui să semneze marți

FANATIK a aflat că în cursul după-amiezii de luni, Gigi Becali a avut o discuţie cu Edi Iordănescu în urma căreia se poate spune că FCSB are un nou antrenor.

ADVERTISEMENT

Patronul roş-albaştrilor i-a acceptat acestuia toate doleanţele vizavi de partea profesională, acordându-i autoritate totală.

Urmează ca marţi toate lucrurile discutate să fie puse pe hârtie şi, dacă nu se întâmplă ceva neprevăzut, Edi Iordănescu să semneze un contract valabil până în vară cu vicecampioana României.

Și Mirel Rădoi a fost pe lista antrenorilor doriți de Gigi Becali la FCSB, dar selecționerul i-a transmis nașului său că nu este momentul să revină pe banca roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT