Fotbal intern

Ce clauze au “diamantele” lui Gigi Becali! FCSB le-a interzis prin contract să facă asta!

28.01.2019 | 22:00
Ce clauze au diamantele lui Gigi Becali FCSB lea interzis prin contract sa faca asta
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB nu poate uita nici acum de episodul Romeo Bunică, în urma căreia Steaua a pierdut titlul în 2007-2008. Pentru a fi sigur că nu va mai păți niciodată o asemenea “nenorocire”, Becali s-a asigurat că fotbaliștii împrumuțati de la echipa roș-albastră vor avea interzis să joace împotriva propriei echipe. FANATIK a aflat ce clauze au Ianis Stoica și Daniel Benzar.

Dunărea Călărași a acceptat fără probleme dorința finanțatorului din Pipera. Dan Alexa i-a dorit foarte mult pe cei doi tineri jucători și a considerat că un meci împotriva celor de la FCSB contează prea puțin în economia totală a transferurilor.

ADVERTISEMENT

Clauzele lui Ianis Stoica și Daniel Benzar: nu au voie să joace împotriva FCSB!

Ocupanta locului 12 în Liga 1 Betano a făcut numeroase transferuri în perioada de mercato de iarnă. Două dintre cele mai răsunătoare nume au venit de la FCSB: Ianis Stoica și Daniel Benzar. Considerați printre cei mai promițători jucători ai roș-albaștrilor, cei doi nu aveau loc să joace la ora actuală în echipa lui Mihai Teja, aflată în urmărirea celor de la CFR Cluj în lupta pentru titlu.

Beneficiind de acest context, Dan Alexa i-a convins pe Benzar și pe fiul lui Pompiliu Stoica să meargă la Călărași pentru a pune umărul la obiectivul Dunării, anume salvarea de la retrogradarea. FANATIK a aflat că oficialii FCSB au ținut neapărat ca în contractele de împrumut ale mijlocașilor să fie trecută câte o clauză specială care să le interzică să evolueze împotriva clubului-mamă.

ADVERTISEMENT
Ianis Stoica
Ianis Stoica a fost trimis la Dunărea Călărași pentru a avea meciuri în Liga 1

Romeo Bunică, un coșmar pe care Gigi Becali nu îl poate uita

Decizia lui Gigi Becali este una cât se poate de firească, dacă ținem cont de un episod petrecut în trecut și peste care patronul roș-albaștrilor nu a putut trece. Este vorba despre meciul dintre Gloria Buzău și Steaua, din 2007-2008, când buzoienii au egalat prin golul marcat de Romeo Bunică. Atunci, Steaua a pierdut două puncte importante și, apoi, titlul în fața celor de la CFR Cluj!

Romeo Bunică
Romeo Bunică a marcat un gol împotriva Stelei și i-a făcut probleme lui Gigi Becali

Problema era că Gloria era o echipă satelit a Stelei, iar Gigi Becali finanța din umbră micuța formație buzoiană. Dealtfel, Bunică a și fost îndepărtat apoi de la club, nu înainte de a fi avut, așa cum spunea presa vremii, un dialog fabulos cu Becali: “Băi, Bunică, cîte goluri ai dat tu, mă, în campionatul ăsta!” – “Unu, nea Gigi” – “Păi bine, bă, hahalero, tocmai cu Steaua ţi-ai găsit să-l dai!?“, ar fi fost discuția dintre cei doi.

ADVERTISEMENT
Tags: