News

Ce complici a avut Gheorghe Dincă și de ce sunt în libertate! În ce stadiu se află dosarul crimelor de la Caracal 

Ce complici a avut Gheorghe Dincă și de ce sunt în libertate! Informații noi despre dosarul crimelor de la Caracal oferite chiar de avocatul familiei Luizei Melencu
18.12.2021 | 17:53
Ce complici a avut Gheorghe Dinca si de ce sunt in libertate In ce stadiu se afla dosarul crimelor de la Caracal
Ce complici a avut Gheorghe Dincă și de ce se află în libertate! Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.
ADVERTISEMENT

Avocatul familiei Luizei Melencu, una dintre victimele de la Caracal, a transmis că autorul crimelor are complici care se află în acest moment în libertate.

Despre adolescentă se știe că ar fi fost violată şi ucisă chiar în casa lui Gheorghe Dincă. Între timp, patru noi martori au fost audiaţi în acest dosar.

ADVERTISEMENT

Ce complici a avut Gheorghe Dincă și de ce sunt aceștia în libertate!

Culmea, totul s-a petrecut la doi ani şi jumătate de la alerta dată de Alexandra Măceşanu. Fata a sunat disperată la numărul de urgență, dar autoritățile nu au putut să o salveze.

Şase ore au durat audierile ultimilor martori în dosarul crimelor de la Caracal. Interesant este că la ieşirea din sala de judecată, avocata familiei Luizei Melencu nu a mai ezitat și a lansat acuzaţii grave.

ADVERTISEMENT

“Sunt montaţi de către DIICOT să confirme o stare de fapt care nu corespunde realităţii. V-am spus, Dincă are nişte complici care sunt în liberate.

Acei complici ştiu să lucreze cu telefoanele mobile, au experienţă. Dincă habar nu are.

Am cerut audierea subcomisarului, acum cred că este comisar, Barbu Daniel, acesta este cheia afacerii, să ne spună cine l-a trimis, dacă este adevărat că l-a trimis procuroarea Hăineală, în ce condiţii a intrat”, a declarat Carmen Obârşanu, avocata familiei Luizei Melencu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, declarația avocatei este susținută și de un alt coleg, avocatul rudelor Alexandrei Măceşanu, copila de la care a pornit întregul caz. Apărătorul legii a transmis că alţi martori ar fi o piesă cheie în puzzle-ul crimelor de la Caracal.

“Aşteptăm data viitoare să fie audiate cele două martore în calitate de doctori.

Cele două care au făcut raportul medico-legal, să se pronunţe cu privire la modalitatea în care s-a depistat ADN-ul Alexandrei, cum şi-au dat seama că Alexandra este decedată”, a spus Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceşanu.

ADVERTISEMENT

De remarcat că următorul termen în dosarul Caracal s-a stabilit pentru data de 12 ianuarie. Deocamdată, autoritățile nu au stabilit cine este vinovat pentru dispariția celor două adolescente.

ADVERTISEMENT