Life

Ce compromisuri a făcut Nea Marin pentru dans. Vedeta a spus cum și-a descoperit pasiunea

Nea Marin este un dansator celebru și un coregraf apreciat de foarte multă lume, dar care au fost primii pași în domeniu? Vedeta de la Antena 1 a povestit totul.
22.06.2022 | 09:37
Ce compromisuri a facut Nea Marin pentru dans Vedeta a spus cum sia descoperit pasiunea
Nea Marin, detalii despre compromisurile făcute în carieră. Când a început să danseze. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgitul prezentator al show-ului Poftiți pe la noi a vorbit sincer și deschis despre compromisurile pe care le-a făcut de când și-a descoperit pasiunea pentru dans. Se întâmpla în copilărie, iar la 15 ani era numit coregraf al Ansambului Faur din București.

Nea Marin, detalii despre compromisurile făcute în carieră. Când a început să danseze

Nea Marin a făcut de-a lungul anilor numeroase concesii de dragul pasiunii pentru dans, mai ales după ce a ajuns la București, la o vârstă foarte fragedă. Celebrul coregraf a muncit enorm pentru a-și vedea visul împlinit.

ADVERTISEMENT

„Pot să spun că am făcut foarte multe compromisuri. Pe vremea când avem 15 ani, toți copiii, după ce terminau lecțiile, mergeau la joacă, la fotbal, la handbal. Eu, nu. Pe mine mă interesa doar dansul.

Începusem apoi să ne împrietenim cu fetele, însă focusul meu era tot către dans. Eram ca un robot fixat pe pasiunea mea. Am considerat că, dacă voi dansa și dacă duc tradiția după mine, eu voi fi exact ce mi-am dorit – omul care duce tradiția mai departe.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că aveam un program încărcat, mi-a plăcut enorm perioada, pentru că îmi trăiam visul cu ochii”, a declarat dansatorul pentru revista viva.ro.

Nea Marin, dezvăluiri despre primii pași în dans. Cum a început

Nea Marin a început să danseze încă de mic, după ce în jurul vârstei de 5-6 ani a văzut călușarii adunați înainte de Rusalii. Sărbătoarea i-a trezit în simțuri pasiunea pentru această lume, bunicul fiind cel care i-a confecționat primele opinici.

ADVERTISEMENT

De atunci vedeta a început să danseze și nu s-a mai oprit. Și-a construit o carieră frumoasă și a câștigat numeroase premii datorită talentului și muncii depuse în toți acești ani.

„Am început să dansez și nimeni nu se mai înțelegea cu mine! Mai târziu, în clasa întâi, am început școala, iar profesorul meu de sport, Dumitru Croitoru, a avut ideea să înființeze o formație de călușari, de copii.

ADVERTISEMENT

Nu au trecut doi-trei ani și am devenit vătaf la călușarii din generația mea. Și uite așa am început eu să joc”, a completat Nea Marin, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT