Life

Ce condiție i-ar fi pus Kate Middleton Regelui Charles, în privința prințului George: “A fost foarte clară”

Ce condiție clară i-ar fi pus Kate Middleton Regelui Charles, în legătură cu prințul George. Prințesa ține mult la educația copiilor ei.
31.05.2023 | 15:00
Ce conditie iar fi pus Kate Middleton Regelui Charles in privinta printului George A fost foarte clara
Condiția pe care Kate Middleton i-a pus-o Regelui Charles. Are legătură cu prințul George. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kate Middleton i-a pus o condiție clară Regelui Charles în legătură cu fiul ei cel mare, prințul George, care va moșteni coroana într-o bună zi. Prințesa de Wales este foarte implicată în educația copiilor ei.

Kate Middleton, condiție clară pentru Regele Charles, în privința prințului George

Charles a devenit rege pe 8 septembrie 2022, după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Pe 6 mai 2023 a avut loc încoronarea, un eveniment cu fast, la care au venit atât membri ai familiei regale, cât și alți invitați din toată lumea.

ADVERTISEMENT

Următorul în linia de succesiune se află prințul William, fiul cel mare al Regelui Charles. Prințul George, fiul său cel mare, în vârstă de aproape 10 ani, va moșteni coroana.

Astfel, Regele Charles vrea ca nepotul său să-și asume mai multe responsabilități regale pentru a fi pregătit atunci când devine monarh. În același timp, Kate Middleton îi acordă o atenție sporită fiului ei atunci când vine vorba despre atribuțiile lui.

ADVERTISEMENT

Prințesa de Wales nu vrea ca prințul George să fie favorizat doar pentru ca va deveni rege. Totodată, Kate Middleton este de acord ca fiul ei cel mare să aibă mai multe responsabilități, în calitate de viitor monarh.

“Kate crede că este important pentru dinamica familiei sale ca George să nu primească un tratament special. Charles și-a făcut deja sentimentele cunoscute pentru George. Este evident că monarhul îl simpatizează mai mult pe nepotul său.

ADVERTISEMENT

Kate este deschisă la ideea ca George să primească mai multe responsabilități. Totuși, Prințesa a avut câteva condiții”, a dezvăluit un apropiat al familiei regale pentru OK! Magazine.

Soția prințului William este de acord ca prințul George să primească și alte atribuții, dar vrea ca ea să semneze înainte. Prințesa ține foarte mult la educația copiilor ei, iar cuvântul ei este mai presus de cel al regelui.

ADVERTISEMENT

“Kate acceptă ca George să primească și alte roluri, însă își dorește să semneze chiar ea înainte. Pentru ea, cuvântul regelui nu este definitiv când vine vorba de copiii ei. A fost foarte clară în privința asta încă de la început”, a adăugat acesta.

Cum se înțeleg, de fapt, Regele Charles și Kate Middleton

Regele Charles și Kate Middleton ar avea o relație foarte bună, ba chiar s-a zvonit, de-a lungul timpului, că soția prințului William ar fi preferata monarhului.

Cu toate acestea, cei doi ar avea viziuni total diferite atunci când vine vorba despre educația copiilor. Kate Middleton a încălcat mai multe reguli de protocol în privința copiilor ei, conform unor surse.

Prințesa de Wales a angajat o singură bonă pentru a se ocupa de copiii ei atunci când ea și prințul William sunt ocupați cu diverse responsabilități regale.

Mai mult, Regele Charles i-ar fi sugerat lui Kate să-și trimită copiii la internat, așa cum și el și frații săi au făcut-o în trecut. De altfel, și prinții William și Harry au mers la internat. Prințesa de Wales a vrut ca toți cei trei copii să meargă la aceeași școală.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut...
Fenomenul bizar care a apărut în Galaţi din cauza caniculei. Localnicii au crezut că e vorba de un incendiu
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU...
Românii care nu au cotizat 15 ani până la 1 septembrie 2024 NU primesc pensie! Cine beneficiază de cei 2.000 de lei
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
Armele care au bântuit omenirea. Cinci dintre cele mai mortale
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în...
Irina Columbeanu, mesaj clar pentru tatăl ei. Ce i-a transmis lui Irinel în timpul vizitei din România: „Am vrut să-i spun în față”