ADVERTISEMENT
Fotbal international

Ce condiție pune Cosmin Olăroiu ca să antreneze în Europa: “Aș spune da imediat”

Autor: Gabriela Gheorghe | 27.12.2020 | 10:10
Ce condiție pune Cosmin Olăroiu ca să antreneze în Europa:
Cosmin Olăroiu. Sursă foto: Hepta.

Cosmin Olăroiu, tehnicianul în vârstă de 51 de ani al lui Jiangsu Suning, a discutat despre o posibilă întoarcere a sa în Europa. Pentru ca acest lucru să se întâmple antrenorul își dorește un proiect care să-i dea posibilitatea să realizeze ceva pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Fost campion al României cu FCSB în stagiunea 2005-2006, antrenorul a câștigat în 2020 titlul și cu cei de la Jiangsu Suning în China, pentru prima oară în istoria echipei.

Tehnicianul din România are o înțelegere cu echipa din China valabilă până în decembrie 2021. Chestionat în legătură cu o posibilă întoarcere a sa în Europa, antrenorul a spus că nu ar zice nu unei astfel de propuneri, dar ar analiza bine și ar accepta numai dacă ar avea toate condițiile pe care le vrea.

ADVERTISEMENT

18 trofee a câștigat Olăroiu ca antrenor

„Ce planuri am? Dacă aș primi ceva din Europa care să mă motiveze aș accepta, dar nici nu pot să mă duc undeva unde n-am nicio șansă.

Dacă mi se pune pe masă un proiect, unde eu văd posibilitatea de a construi, de a urca echipa, de a realiza ceva pe plan mai lung, aș zice da imediat”, a declarat Cosmin Olăroiu, conform GSP.

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu a câștigat nu mai puțin de 18 trofee împreună cu formațiile pe care le-a antrenat. Tehnicianul român a cucerit trei trofee împreună cu FCSB: campionatul României în sezonul 2005-2006, Supercupa României (2006-2007) și Cupa României (2010-2011).

Olăroiu ar vrea să antreneze într-un alt campionat

Împreună cu Al Hilal și Al Ain a luat tot câte trei trofee, iar cu Al Ahli Dubai a cucerit șapte trofee. Cu Al Sadd a luat unul, iar cu Jiangsu Suning, tot unul.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român a spus că își dorește să aibă parte de o nouă provocare în carieră. După ce a reușit să ia campionatul Chinei cu Jiangsu, fostul antrenor de la FCSB ar vrea să fie pe banca unei echipe dintr-un alt campionat.

Tehnicianul care o ducea pe FCSB în semifinalele Cupei UEFA în urmă cu 14 ani, a fost aproape să reușească eventul în acest an, după ce s-a calificat și în finala Cupei Chinei pe care a pierdut-o în fața celor de la Shandong Luneng cu 0-2.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!