Life

Ce confesiuni și-au făcut Jorge și Maria Constantin pe aeroport, înainte de a zbura spre Survivor România: „Asta e foarte tare!”

Jorge și Maria Constantin au dat iama în frigider înainte de a merge la Survivor România. Ce au mărturisit cei doi pe aeroport?
04.01.2023 | 17:31
Ce confesiuni siau facut Jorge si Maria Constantin pe aeroport inainte de a zbura spre Survivor Romania Asta e foarte tare
Jorge și Maria Constantin, concurenți la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii au pornit spre aventura vieții lor, în competiția Survivor România, a cărei premieră va avea loc luni, 9 ianuarie, la PRO TV.

Jorge și Maria Constantin, confesiuni înainte de plecarea la Survivor România

Cel de-al patrulea sezon al concursului de supraviețuire adună la un loc câteva nume surprinzătoare în noul sezon, unele dintre ele noi chiar și pentru showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT

Două dintre celebritățile care vor îndura foamea și se vor angrena în cele mai dificile probe de pe nisipul fierbinte din Dominicană, Jorge și Maria Constantin, și-au făcut câteva confesiuni pe Aeroportul Henri Coandă, înainte de îmbarcarea în avion.

Cântărețul a fost uimit de folcloristă când a aflat care este cea mai mare dorință a acesteia legată de participarea la Survivor. Un deziderat cu care Jorge a fost de acord imediat, pentru care a felicitat-o pe blondină.

ADVERTISEMENT

Cei doi au mărturisit că au mâncat foarte mult pentru a avea rezerve de energie, știind că în junglă nu vor avea parte de prea multă mâncare și vor trebui să muncească din greu pentru un bol de orez.

@jorgeofficial.ro

Prima colega cu care s-a intalnit Jorge la aeroport a fost @mariaconstantin.ro 🙌🏼 TEAM JORGE sunteti pregatiti pentru cel mai tare sezon @SurvivorRomaniaProTV? Luni, marti, miercuri de la 20:30 pe @PRO TV 🔥 #povestileluijorge #jorgeofficial #survivorromania #fy #foryou #survivorromania2023 #jorgesurvivor #protv #protvromania #mariaconstantin

♬ sunet original – Jorge Official

„Eu îmi doresc măcar să rămân om”

„M-am antrenat, fii atent: cu salată de beouf, cu sarmale”, i-a spus râzând Maria Constantin lui Jorge.

ADVERTISEMENT

„Am făcut burtă. N-am avut burtă în viața mea. Am mâncat de sărbători orice, orice”, a completat-o muzicianul.

„Deci două săptămâni am băgat în mine ce n-am mâncat toată viața mea”, a adăugat Maria.

ADVERTISEMENT

„Noi râdem, facem caterincă, acuma ce-o fi, o fi… Important e să… Eu îmi doresc măcar să rămân om”, este afirmația făcută de Maria cu care l-a cucerit definitiv pe colegul ei din echipa Faimoșilor.

„Asta e foarte tare! Asta e mișto! Bravo. Cred că cel mai bun target ăsta e, să rămânem oameni”, a spus Jorge.

Interpreta de muzică populară a mai spus că nu îi este frică de nimic, decât de Dumnezeu și că speră să facă față tuturor provocărilor din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT