Life

Ce conține, de fapt, meniul ales de Gina Pistol și Smiley pentru nuntă. Preparatul uimitor cu care și-au impresionat invitații

Cum arată meniul cu care Gina Pistol și Smiley îi vor delecta pe petrecăreți. Felul de mâncare care îi va impresiona pe toți.
27.05.2023 | 19:49
Ce contine de fapt meniul ales de Gina Pistol si Smiley pentru nunta Preparatul uimitor cu care siau impresionat invitatii
Cum arată meniul cu care Gina Pistol și Smiley îi vor delecta pe petrecăreți. Felul de mâncare care îi va impresiona pe toți. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce conține, de fapt, meniul ales de vedeta de la Antena 1 și antrenorul de la Vocea României pentru nuntă. Preparatul uimitor cu care și-au impresionat invitații care se vor distra în sera amplasată la liziera Pădurii Snagov.

Cum arată meniul cu care Gina Pistol și Smiley îi vor delecta pe petrecăreți. Felul de mâncare care îi va impresiona pe toți

Gina Pistol și Smiley îi vor delecta pe petrecăreții de la nuntă cu un meniu special, cu numeroase feluri de mâncare. Unul dintre acestea, cu siguranță, îi va impresiona pe toți. Mai exact, este vorba de un cocktail de creveți cu portocală și pătrunjel.

ADVERTISEMENT

Preparatul culinar face parte dintre aperitive și se servește împreună cu crostinii cu somon fume și cremă de avocado, terină de foie gras cu chutney de smochine, mango și dulceață de ardei iute. În plus, invitații mai pot savura mini buratta cu sos pesto și roșii cherry, cât și rulou de vită cu praz și hrean.

De asemenea, meniul de pe masa petrecăreților mai conține și delicatese din fructe de mare. Printre acestea se află file de biban de mare cu sos de lămâie și mărar, dar și un piure de trufe cu salată de valeriană și pătrunjel.

ADVERTISEMENT

Mirii nu au lăsat deoparte nici felurile de mâncare tradiționale. Smiley și Gina Pistol au ales să le servească invitaților sarmale cu mămăliguță, smântână și ardei iute. Desertul va fi, cu siguranță, unul foarte gustos.

Smiley și Gina Pistol, meniu nuntă
Smiley și Gina Pistol și meniul de la nuntă. Sursa foto: Facebook / Fanatik. Colaj: Fanatik

Gina Pistol și Smiley, preparate pentru toate gusturile

Gina Pistol și Smiley au în meniul de la nuntă preparate pentru toate gusturile. Bufetul suedez conține curcan marinat la cuptor, antricot de vită în sos de vin și ciuperci, mini burgeri, cotlete și pastramă de berbecuț.

ADVERTISEMENT

Cartofi wedges, orez basmati, legume asortate pe grătar, salată coleslaw, salată grecească, murături și pâine făcută în casă sunt alte dintre felurile de mâncare care se vor afla pe mesele invitaților în această seară.

În momentul de față, nu se știe cine este bucătarul care a gătit aceste bucate pentru că chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că nu va intra în bucătărie. Juratul de la Chefi la cuțite își dorește să se distreze la nunta prietenei sale, Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

„Doamnelor și domnilor, sub privirile dumneavoastră Doamnaaaaaa și Domnul Mariaaaaa, adică NOI DOI! Fericiți și recunoscători pentru al nostru «împreună», pentru o zi superbă, cu atât de multe detalii brodate cu grijă.

Avem și scenă, și ring de dans, și bar, și terasă, și grădină, dar ce n-avem”, a scris Smiley pe pagina de Facebook în urmă cu puțină vreme. Prezentatorul a postat și câteva imagini din sera ”îmbrăcată” în flori naturale.

ADVERTISEMENT