Life

Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc prospectul

Ce conține Detrical? O mulțime de români îl cumpără de la farmacie, însă mai nimeni nu stă să citească și prospectul.
03.05.2024 | 17:00
Ce contine Detrical Foarte multi romani il cumpara de la farmacie si nu ii citesc prospectul
Ce conține Detrical. Sursă foto: Pinterest, Dr Max/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce conține Detrical? Acest supliment alimentar e la mare căutare. O mulțime de români îl cumpără din farmacie. Câți dintre ei citesc însă și prospectul așa cum ar fi normal înainte de administrare?

Ce conține Detrical

În timpul pandemiei, dar și după, o mulțime de suplimente alimentare au fost la mare căutare. Suplimentele de vitamina C, dar și cele de vitamina D se vindeau ca pâinea caldă. Iar acum, unele persoane au făcut deja o obișnuință din asta.

ADVERTISEMENT

Un supliment alimentar des căutat rămâne Detrical. Acesta conține Vitamina D3 2000 UI. De altfel vitamina D3 are un rol esențial în buna funcționare a organismului nostru și de aici și interesul atât de mare.

Această vitamină contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Totodată, menține funcționarea sistemului muscular și are grijă și de sănătatea oaselor noastre. Ea mai este numită de altfel și vitamina soarelui.

ADVERTISEMENT

Nu oricine reușește însă să stea atât de mult timp la soare. Drept urmare, în unele cazuri, vitamina D3 chiar trebuie administrată. Evident, este nevoie de sfatul unui medic înainte de a face acest pas.

Ce scrie pe prospect, de fapt

Și totuși ce conține Detrical? Pe site-urile farmaciilor din România găsim prospectul complet. Totodată, aflăm și ce beneficii are acest supliment alimentar în momentul în care este administrat în mod regulat.

ADVERTISEMENT

Astfel, Detrical conține, pe lângă vitamina D3 și alte ingrediente nu foarte cunoscute. Este vorba despre: agenți de încărcare- izomalt, celuloză microcristalina, film comprimat- hidroxipropilmetilceluloza, hidropropilceluloza, talc, trigliceride cu lant mediu, dioxid de titan, agent antiaglomerant- stearat de magneziu.

Ce se întâmplă când e consumat Detrical? De pe prospect aflăm că acest supliment alimentar favorizează absorbția și utilizarea corectă a fosforului și a calciului. De asemenea, asigură menținerea sănătății oaselor, mușchilor, dar și a dinților.

ADVERTISEMENT

Totodată, Detrical sprijină sistemul imunitar și în același timp, este important pentru procesul de diviziune celulara. Chiar și așa, este necesar să cerem sfatul unui medic înainte de a-l adăuga în rutina noastră zilnică.

ADVERTISEMENT