Contract record pentru Lewis Hamilton! Va avea un salariu mai mare decât Messi, Ronaldo şi Neymar

Lewis Hamilton, Messi, Ronaldo, Neymar, contract, bani, Mercedes, Formula 1

Mercedes vrea să îi reînnoiască înţelegerea pilotului britanic Lewis Hamilton. Britanicul va avea un salariu extraterestru, mai mare decât cele ale celor mai celebri fotbalişti din lume.

Conform noului contract, valabil din 2019 până în 2021, Lewis Hamilton va câştiga 135 de milioane de euro în cele trei sezoane. Asta înseamnă că pilotul britanic va încasa anual 45 de milioane de euro net. 

Hamilton va deveni şi cel mai bine plătit pilot de Formula 1  din toate timpurile depăşindu-l pe germanul Sebastian Vettel, care şi-a prelungit contractul cu Ferrari, pentru un salariu stagional de 40 de milioane de euro. 

Hamilton, salariu peste Messi, Ronaldo şi Neymar 

În vârstă de 32 ani, Lewis Hamilton a cucerit în acest sezon al patrulea său titlu de campion mondial, după cele obţinute în 2008, 2014 şi 2015. Ultima cursă din acest sezon va avea loc în weekend la Abu Dhabi, dar britanicul a câştigat deja titlul. 
 
Salariul lui Lewis Hamilton va fi mai mare decât cele primite de starurile fotbalului mondial. Neymar are în acest moment cel mai mare salariu din lume, fiind remunerat cu 36 de milioane de euro anual la PSG.