Fotbal intern

Ce cotă are Dinamo să retrogradeze! „Este a cincea favorită”

01.02.2019 | 12:19
Ce cota are Dinamo sa retrogradeze Este a cincea favorita
ADVERTISEMENT

Se complică lucrurile pentru Dinamo chiar la debutul părții secunde a campionatului. Casele de pariuri au scos-o din cursa pentru play off și mai mult de atât au oferit o cotă „tentantă” câinilor în lupta pentru retrogradare. Echipa lui Mircea Rednic este considerată de către bookmakeri a cincea favorită să alunece în liga secundă, în condițiile în care Dinamo se află pe locul 11 după primele 21 de partide ale sezonului.

Lanterna roșie, FC Voluntari este prima cotată cu șanse enorme ca de la anul să înceapă campionatul în eșalonul inferior. 1.05 este cota primită de echipa antrenată de italianul Cristiano Bergodi. E urmată de Concordia Chiajna cu o cotă de 1.80. A treia formație din Liga 1 Betano pe care casele de pariuri o văd luptându-se pentru evitarea retrogradării este Dunărea Călărași. Trupa lui Dan Alexa a primit o cotă de 1.90, în timp ce FC Botoșani are cota de 4.50.

ADVERTISEMENT
Ce cotă are Dinamo să retrogradeze! Mircea Rednic se bucura dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, sambata 15 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic este pe locul 11 cu Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano

Ce cotă are Dinamo să retrogradeze!

A cincea echipă cu șanse de retrogradare este Dinamo, conform caselor de pariuri. Câinii au primit o cotă de 5.00, la fel ca moldovenii de la Poli Iași. Trupa lui Mircea Rednic a acumulat numai 22 de puncte în urma a 5 victorii și a 7 rezultate de egalitate. De 9 ori au ieșit de pe teren câinii învinși, în condițiile în care haita a fost antrenată de 3 oameni în acest sezon. Dinamo a început cu Florin Bratu pe banca tehnică, apoi l-a adus pe Claudiu Niculescu. După numai 20 de zile, fostul atacant a fost înlocuit cu Mircea Rednic.

„Puriul” nu a stat o clipă pe gânduri. A pus pe liber câțiva jucători chiar în timpul campionatului pentru ca în pauza competițională să încerce să schimbe din mers lotul. Rednic a transferat mai mulți fotbaliști în această iarnă și a anunțat că nu renunță la obiectivul inițial, calificarea în play off-ul campionatului.

ADVERTISEMENT
  • 9 puncte o despart pe Dinamo de ultima poziție care merge în play off