Fotbal international

Ce cotă are Franța pentru a-și păstra trofeul cucerit în urmă cu 4 ani. Pariuri Mondiale cu Mbappe vârf de lance

Franța este în semifinale la turneul final din Qatar și visează să-și apere trofeul câștigat la ediția anterioară, iar Betano vă propune câteva Pariuri Mondiale interesante.
11.12.2022 | 21:03
Ce cota are Franta pentru asi pastra trofeul cucerit in urma cu 4 ani Pariuri Mondiale cu Mbappe varf de lance
Franța este în semifinale la turneul final din Qatar și visează să-și apere trofeul câștigat la ediția anterioară, iar Betano vă propune câteva Pariuri Mondiale interesante. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Trupa lui Didier Deschamps a depășit în sferturi cel mai greu obstacol de la actuala Cupă Mondială, învingând Anglia cu 2-1 după un meci în care a știut să sufere.

Pariuri Mondiale pe reprezentativa Franței

Pentru Franța urmează semifinala împotriva Marocului, marea surpriză de la turneul final, dar până la partida de miercuri, 14 decembrie, Betano vine cu o serie de Pariuri Mondiale special create pentru naționala ”cocoșului galic”.

ADVERTISEMENT

Este clar faptul că francezii pleacă din postura de mari favoriți în fața marocanilor, dar trebuie să fie atenți pentru că africanii au arătat că sunt ”greu de ucis”. Venind în Qatar din postura de deținători ai trofeului, oamenii lui Deschamps sunt văzuți cu prima șansă la câștigarea Mondialului și au o cotă de 2,10 pentru această variantă.

În schimb, o eventuală ratare a obiectivului din partea Franței, mai precis să nu pună mâna pe marele trofeu, este cotată de Betano la 1,68. Asta ar însemna ca Mbappe și colegii săi să nu treacă de Maroc sau să piardă finala cu Argentina sau Croația.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește cotele pentru primele două locuri, cea mai mică cotă o are că Franța învinge Argentina în finală, la o cotă de 2,95, urmată de un succes al sud-americanilor în fața ”cocoșului galic”, la o cotă de 3,35. Cea mai puțin plauzibilă variantă care să conțină Franța este ca echipa lui Deschamps să piardă finala în fața Croației, cotată la 10,75.

Mbappe, favorit clar la titlul de golgheter

Franța beneficiază de o generație de excepție, cu jucători de certă valoare în toate compartimentele, însă toți ochii sunt ațintiți către superstarul Kylian Mbappe, deși acesta nu a făcut un joc strălucitor în sfertul împotriva Angliei.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 23 de ani a înscris cinci goluri până acum la Cupa Mondială și este golgheterul la zi, cu o reușită mai mult decât coechipierul său Olivier Giroud și decât argentinianul Lionel Messi. În aceste condiții, Mbappe are prima șansă de a pune mâna pe acest trofeu, cu o cotă de 1,40 la Betano, urmat de Messi, cu 3,75, și Giroud, cu 9,00.

Varianta ca Franța să câștige titlul mondial și Kylian Mbappe să iasă golgheter are cea mai mică cotă la Betano – 2,50, urmată de combinația Argentina campioană și atacantul francez golgheter, cu o cotă de 3,75.

ADVERTISEMENT

Alte cote care să conțină măcar o variantă în care să apară un jucător al Franței sunt următoarele: Franța/Giroud – cotă 12,00, Croația/Mbappe – cotă 12, Maroc/Mbappe – 14,00 și Argentina/Giroud – cotă 20.00.


  • Cotă BETANO pentru Franța: 6,35 este cota pentru „Franța câștigă finala în fața Croației”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT