Sporturi

Ce cotă are Simona Halep să câştige trofeul de la Wimbledon. A devenit a doua favorită!

08.07.2019 | 18:47
Ce cota are Simona Halep sa castige trofeul de la Wimbledon A devenit a doua favorita

Simona Halep a învins-o în două seturi pe revelația Cori Gauff și e în sferturi la Wimbledon 2019. Dacă la startul turneului casele de pariuri nu îi acordau mari șanse la trofeu, sportiva noastră este acum a doua favorită, devansată fiind doar de Serena Williams. 

Ce cotă are Simona Halep să câştige trofeul de la Wimbledon

Astfel, Simona Halep are o cotă medie de 4.00 să se impună în premieră la Wimbledon, în timp ce Serena este cotată cu 2.75. Inițial, Halep are cotată cu 15.00 să triumfe la turneul de Mare Șlem de la Londra. Interesant este că marile favorite au căzut pe capete, cea mai recentă surpriză fiind eliminarea numărului 1 mondial Ashleigh Barty în faza optimilor de finală.

Simona are o șansă bună să câștige acest turneu, mai ales că niciuna dintre sportivele rămase în competiție nu are un an grozav. Serena este departe de forma pe care o arăta în urmă cu 3-4 ani, Kvitova la fel, Svitolina nu a strălucit niciodată la Wimbledon, în timp ce Zhang, Riske, Muchova sau Strycova sunt jucătoare de nivel mediu.

 

Simona Halep cote pariuri Wimbledon 2019
Simona Halep cote pariuri Wimbledon 2019

Dacă o va elimina pe Zhang, Simona Halep își va egala performanța atinsă în 2014 la Wimbledon, când ajungea până în semifinale. Simona a recunoscut recent că 2018 este mai degrabă un an de tranziție pentru ea, preferând să se antreneze mai puțin și să evolueze fără presiune.

Acest lucru s-a văzut în rezultat. Simona nu a câștigat niciun turneu în 2019, cel mai aproape fiind de trofeele de la Madrid și Doha. A impresionat la FED Cup, unde a ajutat România să se califice în semifinale pentru prima dată în istoria sa.

La Roland Garros, Simona s-a oprit în sferturi, învinsă fiind de Amanda Anisimova, o sportivă în vârstă de numai 17 ani. Nici la Australian Open nu s-a descurcat mai bine, fiind eliminată în optimi.