Simona Halep

Ce cotă avea Simona Halep să o învingă pe Ajla Tomljanovic, la 5-2 pentru australiancă în decisiv

10.02.2021 | 13:55
Ce cota avea Simona Halep sa o invinga pe Ajla Tomljanovic la 52 pentru australianca in decisiv
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut o revenire spectaculoasă în setul decisiv al meciului cu Ajla Tomljanovic din turul al doilea de la Australian Open. Condusă cu 5-2 de australiancă, jucătoarea din Constanţa s-a impus cu 7-5. În ciuda scorului, bookmakerii au avut încredere în sportiva din România, creditând-o cu o cotă de 3,50 pentru o revenire, înainte de startul celui de-al optulea game.

Halep, numărul 2 mondiat, a câştigat cu 4-6, 6-4, 7-5 în faţa australiencei Ajla Tomljanovic, locul 72 WTA, şi s-a calificat în turul al treilea, unde o va întâlni pe Veronika Kudermetova (36 WTA). 

ADVERTISEMENT

La startul partidei cu Tomljanovic, Simona avea o cotă de 1,10 pentru un succes, în timp o victorie a adversarei era cotată între 6,50 şi 8,00.

Simona, cotă 3,50 pentru revenirea în faţa Ajlei Tomljanovic

Chiar dacă a avut o prestaţie de coşmar în primul set contra Ajlei Tomljanovic, pe care l-a pierdut cu 4-6, Simona Halep a salvat meciul în ultimele cinci game-uri.

ADVERTISEMENT

A cucerit setul secund cu 6-4, dar a avut probleme şi cel decisiv. „Scurtele“ şi jocul bun al australiencei au dus scorul la 5-2 în ultimul act, iar Ajla Tomljanovic a fost la un pas de a o elimina pe Halep.

La un singur game de înfrângere, dar un singur break diferenţă, Simona a reuşit o revenire spectaculoasă şi s-a impus cu 7-5. Cei care au ales să parieze pe acest deznodământ, în momentul în care era 5-2, au avut un profit de 250%. 3,50 era cota pentru o revenire a Simonei.

ADVERTISEMENT

„Incredibila Simona Halep“

Toţi ochii au fost aţintiţi pe meciul Simonei Halep, iar finalul nebun a fost prilejul perfect să curgă laude la adresa constănţencei. Spaniolii de la AS au scris catalogat-o pe româncă „incredibilă“.

„Australianca a servit pentru a câştiga meciul, dar Halep a reuşit să salveze situaţia critică. … Incredibila Halep! A câştigat pe serviciul lui Tomljanovic şi va servi pentru meci. Ce reacţie din partea româncei! S-a calificat în turul 3 la Asutralian Open după ce a câştigat un meci agonizant“, a precizat sursa citată.

ADVERTISEMENT

La interviul de după joc, Halep a recunoscut faptul că meciul a fost mai dificil decât s-ar fi aşteptat. „Mă aşteptam să joace foarte bine. Ştiam că e jucătoare puternică şi un adversar dificil şi mă aşteptam la un meci greu, dar nu atât de greu. Sunt fericită că pot să zâmbesc acum“, a declarat Simona.

ADVERTISEMENT