Fotbal international

Ce cotă era la pariuri pentru scor corect Real Madrid – Ajax 1-4. Cine paria se îmbogățea!

06.03.2019 | 00:09
Ce cota era la pariuri pentru scor corect Real Madrid  Ajax 14 Cine paria se imbogatea

Ajax a produs cea mai mare surpriză a sezonului în Liga Campionilor, eliminând Real Madrid, câștigătoarea ultimelor trei ediții. Olandezii au produs pagubă în rândul pariorilor, care anticipau o calificare fără emoții a lui Real, după victoria cu 2-1 de la Amsterdam. 

Ce cotă era la pariuri pentru scor corect Real Madrid – Ajax 1-4

Bookmakerii ofereau cota 67.00 pentru o victorie cu 4-1 a lui Ajax la returul de pe Santiago Bernabeu. Ce înseamnă asta? Cine ar fi pariat 10 lei pe această variantă, încasa un profit net de 660 de lei! Erau cote decente și la o simplă victorie a lui Ajax la Madrid, 4.50, dar și pe varianta calificării „lăncierilor”, 6.50.

Dezastrul nu a fost unul complet pentru pariori însă, care au primit și ce așteptau: un meci cu multe goluri, așa cum au stat lucrurile și în tur. Ajax a reușit să marcheze patru goluri cu opt șuturi expediate pe poartă. Pentru Real Madrid, bilanțul a fost unul dezamăgitor: un singur gol înscris la 20 de șuturi trimise spre poarta lui Onana.

Real Madrid și-a compromis orice șansă de a mai câștiga un trofeu în acest an, după ce a fost scoasă din Cupa Spaniei de Barcelona, iar în La Liga are un handicap de 12 puncte tot față de rivala Barcelona.