Simona Halep

Ce cotă la pariuri are Simona Halep să câştige Australian Open 2021. De ce nu cred bookmakerii în favorita 2 a competiției

06.02.2021 | 21:27
Ce cota la pariuri are Simona Halep sa castige Australian Open 2021 De ce nu cred bookmakerii in favorita 2 a competitiei
ADVERTISEMENT

Simona Halep va debuta luni la Australian Open 2021 și o va înfrunta pe Lizette Cabrera, locul 140 WTA. Românca țintește al treilea titlu de Grand Slam al carierei, primul la Melbourne. Dar bookmakerii nu au încredere că va putea merge până la capăt în competiție.

Deși este favorită numărul 2 la Australian Open 2021, bookmakerii i-au oferit Simonei Halep abia a cincea cotă la câștigarea trofeului. Problemele medicale pe care românca le-a avut în partida cu Ektaterina Alexandrova și traseul infernal pe care l-a primit sunt motive serioase de neîncredere pentru cei care au stabilit cotele.

ADVERTISEMENT

Totuși, Simona Halep a asigurat că nu este vorba de ceva serios. Și va putea concura la cel mai înalt nivel la Melbourne. “Mușchii de la spate s-au blocat puțin. Dar am făcut un tratament azi-noapte, după meci, și în această dimineață. Mă simt mai bine acum. Nu este nimic periculos.

Ce cotă la pariuri are Simona Halep să câştige Australian Open 2021. Specialiștii, speriați de traseul infernal al româncei

Sunt obișnuită, pentru că mi se întâmplă atunci când este mai frig afară. Am pățit asta și la Roland Garros, anul trecut. Nu sunt foarte îngrijorată, dar încerc să mă ocup de această problemă. Mă voi antrena normal în următoarele zile, înainte de startul turneului”, a declarat Halep.

ADVERTISEMENT

În schimb, tabloul Simonei Halep chiar este unul complicat. Cu posibile dueluri cu Iga Swiatek și Serena Williams până în faza semifinalelor. Iată ce adversare ar putea înfrunta jucătoarea din România la Australian Open 2021.

  • turul 1: Lizette Cabrera
  • turul 2: Ajla Tomljanovic / Misaki Doi
  • turul 3: Veronika Kudermetova
  • turul 4: Iga Swiatek
  • sferturi de finală: Serena Williams
  • semifinale: Naomi Osaka / Kvitova / Muguruza
  • finală: Ashleigh Barty / Elina Svitolina / Sofia Kenin
ADVERTISEMENT

Cei care au încredere în Simona Halep ar putea da lovitura la pariuri. Cotă 13,00 pentru un succes al româncei în finala care va avea loc pe 20 februarie. Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Garbine Muguruza și Serena Williams sunt toate văzute cu șanse mai mari.

Bianca Andreescu, apariție surprinzătoare între favoritele la câștigarea Australian Open 2021. Aceeași cotă ca și Sofia Kenin

Naomi Osaka, învingătoarea de la US Open 2020, este principala favorită în opinia specialiștilor de la casele de pariuri. Cotă 6,00 pentru victoria niponei. Ashleigh Barty, liderul clasamentului WTA, a primit cotă 7,00 pentru un succes în premieră la Grand Slam-ul de pe propriul teren.

ADVERTISEMENT

Garbine Muguruza, finalistă anul trecut la Australian Open, a primit cotă 8,00. Iberica este cea care reușea să o elimine pe Simona Halep în 2020, în semifinalele competiției. În fine, Serena Williams are cotă 10,00 pentru un eventual succes.

Interesant este că Bianca Andreescu este și ea văzută cu șanse importante la victorie. Deși nu a mai jucat de la Turneul Campioanelor din 2019. Adversara Mihaelei Buzărnescu a primit cotă 18,00, la fel ca Sofia Kenin, campioana din 2020 de la Melbourne. 14,00 pentru Aryna Sabelenka și 24,00 pentru Petra Kvitova.

  • 13,00 este cota la câștigarea trofeului pe care o are Simona Halep la Australian Open
ADVERTISEMENT