Life

Ce creatură bizară a apărut în grădina unui bărbat. Mulți au crezut că e o vietate magică

Un om s-a trezit cu o creatură bizară în grădină. Ce este și de ce mulți au crezut că au în față o adevărată vietate magică.
30.05.2023 | 23:20
Ce creatura bizara a aparut in gradina unui barbat Multi au crezut ca e o vietate magica
Un bărbat a descoperit o creatură bizară la el în curte. Despre ce e vorba. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat a rămas surprins după ce a descoperit că are în grădină o creatură bizară, cu aripi. A fotografiat-o imediat și a publicat imaginile pe internet, iar cei care au crezut-o au fost convinși că au în față o vietate magică.

Ce creatură bizară a găsit un bărbat în grădină

Un bărbat a găsit în grădină o creatură bizară, cu aripi mov, ce părea de pluș. Nedumerit, acesta a fotografiat-o și a cerut imediat ajutorul oamenilor de pe internet, întrebându-se cu ce are de-a face. Mai mult, fiind pasionat de animale, el a și urmărit procesul de transformare al vietății.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a mai povestit că aceasta l-a urmat prin  grădină pentru o bună perioadă de timp. Totuși, în mod neașteptat pentru el, la un moment dat, și-a deschis aripile și a zburat.

„Ce naiba este asta”, a întrebat Lahiru, pe numele său. „Am fost martor la ceva ce mi s-a părut uimitor. L-am văzut pe micuțul ăsta desprinzându-și aripile. S-a transformat într-o creatură frumoasă”, a continuat el în postarea de pe Facebook, conform a1.ro. 

ADVERTISEMENT

Despre această creatură bizară, mulți oameni au crezut că este o adevărată vietate magică. Iar alții, mai mici, s-au întrebat dacă nu cumva au în față un nou Pokemon. „Le avem și noi acolo unde locuim”,

„Copiii mei le numeau întotdeauna molii de zahăr”, „N-am văzut niciodată așa ceva”, „Este atât de drăguț! Fiul meu a întrebat dacă este cumva un Pokémon nou”, au reacționat oamenii în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

Ce era, de fapt, vietatea din grădina lui Lahiru

În realitatea, acea creatură bizară găsită de bărbat în grădină era molie de arțar roz. Insecta este specifică zonei de nord din America și este adesea întâlnită în copacii de arțar. Este o vietate nocturnă, de dimensiuni mici.

Culoarea sa variază de la galben puternic la roz aprins- acesta se găsește pe picioare și aripi, care au o anvergură de 5,2 centimetri. Totodată, motivul pentru care arată ca și cum ar fi o jucărie de pluș este molia de arțar roz este acoperită cu un strat gros de puf.

ADVERTISEMENT

Nu se știe încă de unde provine culoarea sa. Există anumite teorii conform cărora se aseamănă cu anumite părți ale florilor, ceea ce o ajută să se camufleze. Cert este că oamenii sunt de părere că este adorabilă.

ADVERTISEMENT