Life

Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Cum sunt percepuți Berbecii și Capricornii

Află ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Ești perceput corect sau greșit de cei din jur?
27.05.2021 | 14:47
Ce cred ceilalti despre tine in functie de zodie Cum sunt perceputi Berbecii si Capricornii
Cum este fiecare zodie în realitate versus cum este percepută. Foto: xmooni.artstation.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie. Fiecare persoană este percepută într-un anumit fel și, așa cum știm, de cele mai multe ori aparențele înșală.

Unele zodii pot părea mai dure la prima vedere, însă sunt mai sufletiste decât am crede. Altele, de pildă, dau foarte bine la prima întâlnire, dar nu au întotdeauna cele mai bune intenții.

ADVERTISEMENT

Berbec: ești perceput ca o persoană inabordabilă. Felul tău extrovertit îi poate intimida pe cei din jur, iar mulți te văd de multe ori ca intangibil. În realitate, îți place să interacționezi cu oamenii și să pornești la aventură cu ei. Ești extrem de prietenos.

Ce cred ceilalți despre tine, în funcție de zodie

Taur: pari un mic dictator. Ești perfecționist și foarte rar accepți opiniile altora, dar nu pentru că îi desconsideri, ci pentru că ai foarte mare încredere în atuurile tale. Nu ești chiar atât de fixist în deciziile tale. Important e ca oamenii să ofere argumente pe măsură.

ADVERTISEMENT

Gemeni: dai impresia de persoană falsă. Vrei să comunici atât de multe lucruri și ai atâta energie încât oamenii se pot speria de tine. Dai impresia de falsitate pentru că ai abilitatea de a trece de la o stare la alta cu ușurință, însă ești cât se poate de sincer. Ești ca o carte deschisă de multe ori.

Rac: dai senzația de persoană care se pricepe la orice. În realitate, nu faci altceva decât să deschizi subiecte de discuție cu ceilalți. Dimpotrivă, ești dispus să înveți și tocmai de asta îți dai cu părerea. Îți place să îți provoci interlocutorul.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt percepute drept arogante și adesea cinice

Leu: ai o imagine de indestructibil. Dacă ar ști lumea cât suflet pui în tot ce faci… Ei bine, da. Și Leii plâng câteodată. Ba chiar ești una din zodiile care suferă cel mai mult în dragoste.

Fecioară: aroganță și cinism. Asta poți transmite la prima vedere celor din jur. Pe măsură ce te cunosc oamenii, descoperă câtă energie pozitivă există în tine și câtă empatie ai față de ceilalți.

ADVERTISEMENT

Balanță: cea mai hotărâtă persoană din lume. Adevărul este fix pe dos: ești cea mai indecisă. Mereu cauți echilibrul în tot ceea ce faci, dar rar îl găsești.

Scorpion: răutatea în stare pură. Oamenii te percep așa pentru că ești dintr-o bucată, însă cei care ajung să te cunoască își dau seama că ai un suflet uriaș.

Săgetător: drama-queen. Lumea nu greșește foarte mult în ceea ce te privește. Exagerezi situațiile din viața ta și ești într-o continuă panică.

Capricorn: aroganță și autosuficiență. Asta e impresia pe care o lași, însă tu, de fapt, ești extrem de introvertit. Ești foarte atent la cuvintele pe care le scoți pe gură.

Vărsător: aerian. Nici în privința ta lumea nu greșește foarte mult. Ești extrem de creativ. Ai o imaginație atât de mare și adesea te pierzi în visele tale.

Pești: nerecunoscător. E adevărat că nu îți place să mulțumești ori să îți ceri iertare de la cineva, dar cine te cunoaște știe că tu faci asta prin fapte. Demonstrezi prin ceea ce faci că îți pare rău dacă ai greșit față de cineva. Cuvintele sunt prea mici pentru tine.

 

ADVERTISEMENT