Sport

Ce cred patronii din Liga 1 despre venirea lui Dan Șucu la Rapid: „Va fi bălăcărit un an!” / „E la fel ca mine, dar mai sever”

Dan Șucu a creat mai multe reacții în dreptul patronilor din prima ligă, iar părerile sunt împărțite. Omul de afaceri are un aliat în persoana lui Gigi Becali.
26.05.2022 | 21:07
Ce cred patronii din Liga 1 despre venirea lui Dan Sucu la Rapid Va fi balacarit un an  E la fel ca mine dar mai sever
Ce cred patronii din Liga 1 despre venirea lui Dan Șucu la Rapid. Sursă foto: 1923.ro
ADVERTISEMENT

După prezentarea „incendiară” a noului acționar de la Rapid, care a reușit să îl deranjeze pe Neluțu Varga și pe Laszlo Dioszegy, a venit rândul lui Valeriu Iftime și Gigi Becali să vorbească despre el.

Ce cred patronii din Liga 1 despre venirea lui Dan Șucu la Rapid

Atât Valeriu Iftime, cât și Gigi Becali au păreri bune despre Dan Șucu, pe care îl cunosc drept un afacerist meticulos și profesionist, iar patronul FCSB-ului este sigur că Rapid intră într-o nouă eră după alăturarea omului de afaceri.

ADVERTISEMENT

„Eu îl cunosc pe domnul Șucu, e un super om, e extraordinar, am și niște afaceri cu el, e altceva decât ce e acum în lumea fotbalului.

Șucu e la fel ca mine, dar mai sever, eu mai vin, mai dreg, mă mai las, la Șucu nu vezi. El face un plan de afaceri și trebuie să respecți cu sfințenie planul ăla. Șucu e alt tip de om. E foarte meticulos, foarte organizat”, a spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime: „Va fi bălăcărit un an de zile!”

Valeriu Iftime este bucuros că Dan Șucu a intrat în lumea fotbalului, dar l-a avertizat după apariția aspră pe care a avut-o chiar la prezentare:

„Mă bucur că a venit un om în fotbal, care face bani și din alte lucruri, nu din fotbal. E greu să mă bat la play-off, dar o scanez bine cu veniturile.

ADVERTISEMENT

Dacă voi avea cheltuieli de 5 milioane de euro, vreau să iau 5 milioane de euro, vreau să nu mai pierd bani, vreau să fiu pe zero, ăsta e obiectivul meu.

N-a învățat încă regulile fotbalului, unde trebuie să stai mai ascuns, să nu spui multe. Eu cred că a spus lucruri ok, nu îl știu bine nici eu pe domnul Varga, îl cunosc bine de tot pe domnul Gadola în schimb”.

ADVERTISEMENT

„Domnul Șucu va fi bălăcărit un an de zile, până când va înțelege bine unde este. Noi dacă schimbam ceva la nivel de Federație, dacă venea cineva ca domnul Șucu era bine.

Eu dacă eram acolo, poate eram mai radical. Băiatul care s-a dus să voteze la Federație s-a speriat că votul a fost la vedere și a votat și el.

Am vorbit cu domnul Iorgulescu și i-am promis că nu mă mai bag în treburile lor la Ligă acolo, nu știu. Să dea Dumnezeu să fie sănătos, nu o să-l mai votez din nou altădată.

Eu v-am spus, au mai fost oameni să candideze, eu nu mă simt cel mai bine în fotbal, în mediul energetic îmi place mai mult, acolo pot să progresez mai mult. Să fiu președinte al LPF, nu e activitatea mea preferată.

Credeți că nu mă simt în apa asta, nu degeaba am spus că vreau să mă retrag, dar mi-e milă de oamenii din Botoșani, dar îmi dau seama că asta apa e plină de mătase și e greu să te miști în ea”, a mai spus patronul lui FC Botoșani.

ADVERTISEMENT