Life

Ce crede Albert Oprea despre câștigătorul Survivor România 2021. “Zanni merita să câștige”

Albert Oprea și-a dorit foarte mult să fie printre finaliștii Survivor România 2021.
13.07.2021 | 08:09
Ce crede Albert Oprea despre castigatorul Survivor Romania 2021 Zanni merita sa castige
Ce crede Albert Oprea despre câștigătorul Survivor România 2021. "Zanni merita să câștige". Sursă foto: Survivor/facebook
ADVERTISEMENT

Albert Oprea ar fi vrut să ajungă în finala competiției, dar a fost eliminat. Albert a fost dezamăgit pentru că nu și-a putut realiza visul și a părăsit concursul în lacrimi. Fostul concurent a recunoscut că pentru el Survivor România 2021 a fost o experiență minunată.

Albert Oprea a făcut câteva declarații și despre Zanni, cel care a câștigat Marea Finală.

Ce crede Albert Oprea despre câștigătorul Survivor România 2021. “Zanni merita să câștige”

Albert Oprea a fost eliminat din concurs, pe 4 iulie, după șase luni petrecute în Republica Dominicană. Lovitura pentru el a fost cu atât mai mare cu cât doar o săptămână îl despărțea de finală.

ADVERTISEMENT

Astfel, fostul concurent nu și-a putut realiza visul cel mare.

“Nu a fost să fie și pentru mine sa fiu acolo în ultimii doi sau în ultimii trei. (…) Eu am fost foarte încrezător pe parcursul acestui show că voi ajunge în finală, am tras de mine și știam că pot treaba asta și întotdeauna mă gândeam că Zanni ar fi cel mai mare adversar al meu. (…)

Îl vedeam și pe el cum este și dacă era să mă sperie cineva ca adversar, era Zanni”, a spus Albert, pentru WOWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

Ce a spus Albert Oprea despre câștigătorul concursului

Înainte de a pleca din Republica Dominicană, Albert a vorbit și despre marele câștigător. 

“Vreau să îl felicit pe Zanni. Chiar o spun din inimă, nu o spun din complezență, chiar merita să fie Survivor. A îndeplinit toate cerințele, a fost cel mai constant din tabăra Faimoșilor pe plan sportiv, pe plan social mi-a plăcut de el întotdeauna. A fost asumat, s-a impus, tânăr, ambițios.

A avut o ambiție pe parcursul show-ului de pe mine m-a lăsat masca și mereu aveam câte ceva de învățat de la el. Îl felicit din inimă, merita acest titlu, Zanni este Survivor România 2021 pe merit.

ADVERTISEMENT

Când am ajuns la individuale mi-am dat seama că sunt Zanni și Albert veterani, de aceeași vârstă, ambițioși.

Am zis că mi-ar plăcea să mă văd lângă Zanni acolo. Nu ar fi fost ceva rău dacă ar fi câștigat Andrei, dar am tins spre Zanni”, a mai spus Albert Oprea, după Survivor România.

ADVERTISEMENT