Life

Ce crede Andra despre Delia. Ce se întâmplă între cele două când se întâlnesc

06.05.2021 | 13:30
Ce crede Andra despre Delia Ce se intampla intre cele doua cand se intalnesc
Andra a vorbit despre Delia. Sunt rivale cu adevărat?
ADVERTISEMENT

Andra și Delia sunt, de departe, două dintre cele mai bune voci din România, dacă nu chiar cele mai bune. Cum se înțeleg cele două în realitate? Sunt rivale așa cum spune lumea sau se respectă atunci când se întâlnesc?

Cântăreața a vorbit despre Delia Matache și a luat pe toată lumea prin surprindere. Nevasta lui Cătălin Măruță a fost întrebată de Mihai Morar ce face când se întâlnește cu Delia: se ignoră reciproc sau își vorbesc?

ADVERTISEMENT

Adevărul este că artistele nu au fost implicate niciodată în vreun scandal, chiar dacă sunt rivale în această industrie, ba chiar au vorbit foarte rar una despre cealaltă, fapt pentru care lumea nu prea știe ce părere au despre fiecare.

Andra nu o vede drept rivală pe Delia Matache

Andra spune că i se pare normal ca oamenii să aibă preferințe, dar ea nu se uită la taberele formate de fani care își dispută preferatele din punct de vedere muzical.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt mulțumită de oamenii care mă iubesc pe mine. Culmea e că eu nu am un sentiment din ăsta de ranchiună, de concurență. Suntem atât de diferite. Ne mai întâlnim și râdem. Eu nu am cum să mă uit la un artist care cântă frumos decât într-un mod admirativ”, a declarat Andra în podcastul lui Mihai Morar.

Îi este dor de scenă. Ce alt mare regret are în pandemie

„Trebuie să ascultăm, mă uit să văd ce cântă și alți artiști. Sunt o tipă competitivă, dar competiția e cu mine, cu drumul meu. Nicidecum nu mă uit cât a stat nu știu ce cântec al unui artist. Nu pot să mă compar cu alt artist. Fiecare avem lucruri diferite”, a completat Andra Măruță.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus că își dorește să revină cât mai repede pe scenă și nu se compară concertele online cu ceea ce simte un artist live. Andra spune că aceasta pauză a venit pentru ea cu lucruri bune. Faptul că a avut timp să stea mai mult cu familia este pentru ea marele câștig.

Are și un regret: faptul că nu a reușit să plece mai mult în vacanță, pentru că soțul ei a lucrat chiar și pe perioada stării de urgență.

ADVERTISEMENT