News

Ce crede Florin Manea despre Gigi Becali, MM Stoica, Mircea Rednic sau ceilalți impresari din România! Nu menajează pe nimeni!

Autor: Silviu Ghering | 14.06.2019 | 20:24
Ce crede Florin Manea despre Gigi Becali, MM Stoica, Mircea Rednic sau ceilalți impresari din România! Nu menajează pe nimeni!

Un interviu cu Florin Manea, fiul regretatului Nae Manea, acum managerul sportiv al Rapidului este un deliciu. Te poartă de la Podul Grant în cartierul La Boca din Buenos Aires sau de la Copos la… Ioana Radu într-un carusel nebun de dezvăluiri inedite și „cârlige” aruncate „în glumă” pentru cine are urechi de auzit, respectiv ochi de citit printre rânduri.

Ce crede Florin Manea despre Gigi Becali, MM Stoica, Mircea Rednic sau ceilalți impresari din România! Nu menajează pe nimeni!

Ce a însemnat Rapid pentru tatăl său, ce înseamnă Rapid pentru el, cu cine ar fi ținut dacă nu s-ar fi născut în Giulești, pe cine a adus la Rapid, acum echipă de Liga a II-a, cu pretenții mari la promovarea în prima ligă chiar anul viitor, ce buget are Rapid, ce „ținte” mai vizează sunt doar prima parte a interviului. Plus o discuție ad-hoc, la telefon, sa-vu-roa-să!, survenită în timpul discuției, cu „fratele” Dani Coman, propuneri și provocări pentru sezonul viitor!

Cum îi vede Florin Manea pe Gigi Becali sau Mircea Rednic (că nu putem zice că îi critică, nuuu…), pe cine consideră cel mai bun impresar de fotbaliști din țară (după el, evident…), cu câte cluburi din întreaga lume are „fir direct”, cât a cîștigat în 14 ani de agent de jucători, și un savuros „un-doi la firul… râsului”, cu ce-i place, de la băutură și mâncare la… femei, toate acestea și alte dezvăluiri ale managerului sportiv de la Rapid, le poți afla numai din numărul din iunie al revistei FANATIK, număr aniversar, NUMĂRUL 700!

Florin Manea spune lucrurilor pe nume după principiul „ce-i în gușă, și-n căpușă”! Află asta din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! Numărul din iunie!
Florin Manea spune lucrurilor pe nume după principiul „ce-i în gușă, și-n căpușă”! Află asta din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!

Ce mai puteți citi în numărul din iunie, NUMĂRUL 700, al revistei FANATIK

  • Gigi Becali se laudă că FCSB are viitorul asigurat. Că sunt copii la Academie care vor ajunge mari vedete. Că a plătit câteva zeci de mii de euro pentru a aduce la Berceni unii dintre cei mai buni puști din România. FANATIK l-a descoperit pe cel numit deja „Messi din România”. Are 12 ani și ce face cu mingea este inimaginabil la această vârstă. Gigi Becali a dat 20.000 de euro pe el. Cum îl cheamă și de unde vine, dar și alte amănunte inedite despe el găsești într-un reportaj exclusiv numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK, numărul aflat acum la orice punct de difuzare a presei !
Află din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK cine este „Messi din România”! De unde vine și unde joacă!
Află din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK cine este „Messi din România”!
  • S-a vorbit și se vorbește despre oferta lui Gigi Becali pentru Ianis Hagi mai mult decât despre… vizita Papei în România! S-au vehiculat sume, clauze, procente, negocieri… Află numai din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK, numărul de acum, din iunie adevărul despre ce a oferit patronul FCSB și ce a cerut, de fapt, „patronul” jucătorului, tata Gică Hagi.
Adevărata negociere dintre Gigi Becali și Gică Hagi, numai în NUMĂRUL 700 din revista FANATIK! Și suma reală cerută de „Rege” pe fiul IAnis!
Adevărata negociere dintre Gigi Becali și Gică Hagi, numai în NUMĂRUL 700 din revista FANATIK!
  • Ghidul detaliat al Campionatului European U21, 8 pagini cu tot ce trebuie să știi despre tricolorii „mici” pe care îi așteptăm „să se facă mari”, despre adversari, despre cazare, mâncare și transport pentru suporterii care vor să îi însoțească în Italia și San Marino, poveștile unor jucători de bază, toare acestea le găsești numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
Ghidul CE U21, 8 pagini de informații despre „tricolorii mici”, adversari, orașele unde joacă, numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! Plus un editorial de Andrei Vochin
Ghidul CE U21, 8 pagini de informații despre „tricolorii mici”, adversari, orașele unde joacă, numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
  • FANATIK face în numărul aniversar din iunie, NUMĂRUL 700, o analiză amănunțită a tot ceea ce înseamnă investiții maghiare în sportul românesc. Cum a ajuns guvernul Orban să trimită zeci de milioane de euro de la Budapesta pentru sportul românesc? Care sunt de fapt intențiile, ce spun forurile europene și care este reacția de la București? Află toate acestea numai din NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
Unde și de ce investește guvernul Ungariei în sportul din România, numai în NUMĂRUL 700 sl revistei FANATIK! Dezvăluiri periculoase!
Unde și de ce investește guvernul Ungariei în sportul din România, numai în NUMĂRUL 700 sl revistei FANATIK!
  • Jürgen Klopp a fost desemnat de prestigioasa publicaţie franceză „Onze Mondial” drept cel mai bun tehnician al sezonului 2018-2019, înaintea celui care i-a luat faţa la potou în Premier League, Pep Guardiola, și a lui Eric ten Hag, antrenorul revelaţie al echipei revelaţie Ajax Amsterdam. Într-un interviu savuros pentru „Onze”, „Kloppo” dezvăluie aspecte inedite din viața sa tumultoasă. Citește-l numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
Jurgen Klopp își dezvălui secretele în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! Interviul savuros și fabulos!
Jurgen Klopp își dezvălui secretele în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
  • Jucătorii din Liga I Betano au ales să își petreacă scurta vacanță de vară departe de România și au mers să se relaxeze în Barcelona, Londra, Paris, Mykonos, Maldive, Bahamas sau Mauritius. Trei pagini cu fotografii inedite, cu fete frumoase și peisaje de vis, poți admira numai în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK!
Fete frumoase pe plaje exotice! Adică vacanța fotbaliștilor din Liga I Betano. „Album fotografic” în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK. După faptă, și răsplată!
Fete frumoase pe plaje exotice! Adică vacanța fotbaliștilor din Liga I Betano. „Album fotografic” în NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK

Nu uita: a apărut NUMĂRUL 700 al revistei FANATIK! Super număr aniversar, cu un reportaj de excepție, două interviuri savuroase cu două personaje savuroase, dezvăluiri și analize șocante, poze de vacanță, umor, ponturi pentru pariori și, nu în ultimul, rând, integrame! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!