Sport

Ce crede galeria Rapidului despre faptul că Lobonț continuă în staff-ul lui Lennon. „Nu mai e iubit aici”. Cine trebuia păstrat

Gigi Corsicanu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Bogdan Lobonţ nu mai este iubit în Giuleşti la fel cum era înainte şi spune că Adrian Iencsi trebuia păstrat în staff.
26.05.2024 | 10:41
Ce crede galeria Rapidului despre faptul ca Lobont continua in stafful lui Lennon Nu mai e iubit aici Cine trebuia pastrat
Ce crede galeria Rapidului despre faptul că Lobonț continuă în staff-ul lui Lennon. „Nu mai e iubit aici”. Cine trebuia păstrat
ADVERTISEMENT

Rapid a încheiat pe locul 6 în SuperLiga după un play-off horror, în care a obţinut doar patru puncte în cele 10 etape. Giuleştenii au intrat în era Neil Lennon, care a preluat echipa şi care a anunţat că Bogdan Lobonţ va rămâne în staff.

Ce crede galeria Rapidului despre faptul că Lobonț continuă în staff-ul lui Lennon: “Nu mai este iubit aici!”

Gigi Corsicanu, unul dintre cei mai influenţi oameni din galeria Rapidului, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Lobonţ nu mai este iubit în Giuleşti şi dacă a fost păstrat în staff, cu siguranţă trebuia şi Adi Iencsi să rămână:

ADVERTISEMENT

“În legătură cu Lobonţ, nu vreau să se interpreteze că este duşmanul nostru. Este clar că Lobonţ nu mai este iubit aici, cum era odată când a luat campionatul cu noi. Au fost nişte ieşiri pe care le-a avut când a fost la Dinamo.

Nu îl privim ca pe un duşman. Nu mai e în sufletele noastre, dar dacă cei din conducere consideră că trebuie să facă parte din noua organigramă, este decizia dânşilor. 

ADVERTISEMENT

“Dacă este păstrat Lobonţ, cu siguranţă trebuia păstrat şi Adi Iencsi”

Eu cred că ar fi fost ok să fie şi Adrian Iencsi. Este unul dintre puţinii rapidişti get-beget care a făcut atâtea lucruri bune pentru Rapid. Este un fost jucător care n-a făcut nici cea mai mică greşeală faţă de noi.

Nu a atacat prin nicio declaraţie vreodată, n-a făcut rău nimănui. Dacă este păstrat Lobonţ, cu siguranţă trebuia păstrat şi Adi Iencsi. Este părerea mea, nu vreau să dezvolt.

ADVERTISEMENT

Ar fi meritat să rămână şi el. Nu a contestat pe nimeni, a fost foarte echilibrat. Cred eu că ar trebui respectat pentru asta şi păstrat în club. Este un om foarte echilibrat şi iubeşte Rapidul.

Cred că îşi face şi treaba din punctul de vedere al profesionalismului”, a spus Gigi Corsicanu la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Neil Lennon a fost prezentat oficial la Rapid. Nord-irlandezul a dezvăluit că obiectivul este ca echipa să se lupte pentru trofee începând cu următorul sezon, în această vară urmând a fi schimbări importante la echipă.

Ce crede galeria Rapidului despre faptul că Lobonț continuă în staff-ul lui Lennon

ADVERTISEMENT