ADVERTISEMENT
News

Ce crede Nicușor Dan, primarul Capitalei, despre campania de vaccinare? ”Este opinia mea fermă”

Autor: Robert Cristea | 28.12.2020 | 21:52
Ce crede Nicușor Dan, primarul Capitalei, despre campania de vaccinare? ”Este opinia mea fermă”
Ce crede Nicușor Dan, primarul Capitalei, despre campania de vaccinare? ”Este opinia mea fermă”. foto: hepta.ro

Noul primar al Bucureștiului, Nicușor Dan, și-a exprimat opinia în legătură cu campania de vaccinare care a început pe 27 decembrie.

ADVERTISEMENT

Edilul a afirmat, luni seară, în debutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că ”este o veste bună pentru București, pentru România” că a fost demarat procesul de distribuire și folosire a serului.

De asemenea, Nicușor Dan a dat asigurări că Primăria Bucureşti va susţine cu tot ce poate acest demers. Vaccinarea este calea cea mai sigură de a reveni la normalitate, a transmis primarul, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Nicușor Dan, despre campania de vaccinare: ”Este calea cea mai sigură de a reveni la normalitate”

„Este o veste bună pentru Bucureşti, pentru România, că acest proces de vaccinare începe.

Este calea cea mai sigură de a reveni la normalitate şi, din punct de vedere instituţional, Primăria Capitalei sprijină cu tot ce este legal şi cu tot ce poate acest proces de vaccinare”, a declarat Nicuşor Dan, în debutul şedinţei.

Primarul Capitalei crede că vaccinare este utilă pentru a proteja populația. Nicușor Dan a ținut să precizeze că respectă și opiniile contrare.

„Mesajul meu personal este că vaccinarea împotriva coronavirusului este un lucru util. Respect şi opinia contrară, însă opinia mea fermă şi totală susţinere pentru procesul de vaccinare a populaţiei, pentru că este vorba de a proteja comunitatea de acest virus care ne-a schimbat vieţile în ultimele luni”, a declarat acesta.

ADVERTISEMENT

România a început încă de duminică, 27 decembrie, să vaccineze personalul medical din cele 10 spitale de boli infecțioase plasate în linia întâi în lupta cu noul coronavirus. Țara noastră a primit 10.000 de doze în prima tranșă trimisă de Uniunea Europeană.

În fiecare săptămână urmează să sosească aproximativ 140 de mii de doze.  Comitetul național de coordonare a activităţilor privind vaccinarea a anunțat că a lansat platforma online ce permite programarea persoanelor pentru vaccinarea împotriva Covid-19. Site-ul poate fi accesat AICI.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!