Life

Ce cupluri s-au format după Survivor România. Mai mulți foști concurenți s-au ales cu relații neașteptate

După Survivor România 1 și 2 o serie de cupluri s-au format. Unele au rezistat, altele au fost de scurtă durată. Iată cine cu cine a avut de-a face!
21.08.2021 | 15:38
Ce cupluri sau format dupa Survivor Romania Mai multi fosti concurenti sau ales cu relatii neasteptate
Emy Alupei & Iancu Sterp și Zanni & Ana Porgras, cele mai celebre cupluri formate la Survivor România care au eșuat. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Survivor România a născut rivalități, prietenii frumoase, povești de iubire, dar și aventuri pe care concurenții nu le pot uita.

Primele două sezoane ale reality-show-ului de la Kanal s-au lăsat cu tot felul de povești care merită trecute prin revistă.

ADVERTISEMENT

Numai din sezonul al doilea avem o serie de cupluri, unele formate între persoane care în Republica Dominicană nu au avut nicio tangență, iar aici ne referim la Simona Hapciuc și Albert Oprea.

Ce cupluri s-au format după primele sezoane Survivor România

Cuplurile formate după Survivor România au fost analizate de astrologul Ana-Maria Ticea. Primul dintre cuplurile trecute în revistă este cel format din Andrei Ciobanu și Karina.

ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți s-au plăcut foarte mult în timpul primului sezon, însă relația lor nu a durat. Andrei s-a recuplat cu Marilena, concurentă în sezonul al doilea. Noua pereche, potrivit astrologului, este mai potrivită față de cea anterioară căci amândoi știu să se distreze și au cam aceleași interese.

Un alt cuplu care a atras atenția a fost cel format dintre Emy Alupei și Iancu Sterp. Cu toate că relația lor nu a mers, dacă ar fi făcut mai multe compromisuri ar fi avut o șansă importantă împreună.

ADVERTISEMENT

O altă pereche care a atras atenția tuturor este cea formată dintre Roxana Ghiță și Andrei Dascălu. Cei doi s-au cuplat oficial imediat după terminarea acestui sezon, după ce s-a zvonit că Roxi ar fi tatonat terenul cu mai mulți băieți din competiție.

Roxana s-a despărțit de fostul iubit înainte de a intra la Survivor. Când a revenit în țară, s-a împăcat cu fostul iubit, apoi s-a cuplat cu Andrei din nou.

ADVERTISEMENT
Andrei Ciobanu de la Survivor 1, împreună cu Marilena de la Survivor 2. Foto: Instagram

Ce spune astrologul despre perechile Hapciuc-Oprea și Zannidache-Porgras

Nu puteau lipsi din listă nici Albert Oprea și Simona Hapciuc. Potrivit astrologului, compatibilitatea dintre cei doi este una foarte bună.

„Ei, dacă respectă principiile legate de tot ce înseamnă egalitate, vor reuși să facă un liant să meargă mai departe”, susține astrologul despre această poveste de iubire cu totul neașteptată.

Cât despre Zannidache și Ana Porgras, astrologul susține că amândoi trebuiau să facă un compromis pentru ca totul să fie ieșit bine între ei.

„Având în vedere că există o tensiune între Săgetători și Fecioare (n.r.: zodiile celor doi)… Fecioarele au nevoie de o anumită stabilitate. Relația e frumoasă dacă e de prietenie”, a mai spus astrologul.

 

ADVERTISEMENT