România, eliminată de la CE de futsal. Ne-am făcut harakiri în meciul cu Ucraina!

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
03/02/2018, 10:13
România, eliminată de la CE de futsal. Ne-am făcut harakiri în meciul cu Ucraina!

După ce a cedat, absolut firesc, în prima zi a turneului final al CE de futsal în faţa Portugaliei cu 4-1, lusitanii alcătuind una fdintre cele mai bune reprezentative de pe continent, naţionala României era obligată să învingă Ucraina în a doua partidă, pentru a rămâne în cărţile calificării în următoarea fază a competiţiei.

Meciul a început perfect pentru noi, România reuşind să înscrie de două ori, prin Savio şi Ignat şi se părea că vom fi în grafic, adică vom învinge şi vom merge mai departe. Momentul cheie a avut loc în minutul 16, când cel mai tehnic jucător al nostru, Savio, s-a accidentat serios şi nu a mai putut continua.

Am plecat repede de la CE de futsal

Spre finalul primei părţi, după ce ai noştri au lovit de două ori bara, Ucraina a redus din handicap, la o fază în care am pierdut uşor mingea în atac. Jocul echipei noastre a devenit din ce în ce mai puţin consistent şi logic Ucraina a reuşit să egaleze.

La acest rezultat tricolorii au riscat totul pentru golul victoriei, pentru că egalul era ca un eşec. În ultimul minut au scos portarul, pentru a avea superioritate numerică în atac, însă au pierdut mingea şi cu poarta goală a fost o formalitate pentru ucraineni să marcheze golul victoriei şi al eliminării României.

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.